Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor,  transfer çalışmaları kapsamında flaş bir transfer gerçekleştirdi.  Eflatun-beyazlı takım,  bir dönem Süper Lig’de Trabzonspor ve Galatasaray forması giyen milli futbolcu Engin Baytar’ı kadrosuna kattı.


İkinci yarı hazırlıkları kapsamında 12 gün süreyle Antalya’da kamp yapan Ereğli Belediyespor, bugünden itibaren kendi tesislerinde çalışmalarına devam edecek. 10 Ocak tarihinde erteleme maçına 100. Yıl Soğuksuspor ile karşılaşacak eflatun-beyazlılar,  transfere yeniden yoğunluk verdi.  İkinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen  eflatun-beyazlı takım,  ülkede büyük ses getirecek bir transfere imza attı.  Antrenör Zafer Şahin başta olmak üzere, Volkan Uluğ ve Hami Baytar transferlerinde de başrol oynayan Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özyiğit, önceki  akşamda Engin Baytar transferini bitirdi. Engin Baytar 5 Ocak Cuma günü ilçeye gelerek  aynı gün, kendisini eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı atacak.

Ereğli Belediyespor’un hocası Zafer Şahin’in eski takım arkadaşı olan 34 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz aylarda ilçeye gelmiş ve takıma moral vermişti. Bu ziyaretin ardından eflatun-beyazlı takım, Engin Baytar’ın kardeşi Hami Baytar’ı transfer etmişti.