Zonguldak Gençlik Merkezispor’un 18 yaşında ki genç oyuncusu Berfin Yılmaz, 3.Lig temsilcisi Kdz.Ereğli Genç Yıldızspor’a transfer oldu.

Bayanlar 3.Lig ekibi Zonguldak Gençlik Merkezispor’un 3 yıldır gol yükünü çeken 18 yaşında ki genç oyuncu Berfin Yılmaz, 3.Lig temsilcisi  Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor ile anlaştı. Zonguldak Gençlik Merkezispor altyapısında yetişen Berfin Yılmaz, dün Zonguldak Gençlik Merkezispor antrenörü Selim Oral’la vedalaşarak lisansını aldı. Yılmaz’ın, önümüzde ki günlerde, Kdz. Ereğli Genç Yıldızspor ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.
“Amacımız gençlere spor yaptırmak”
Zonguldak Gençlik Merkezispor’un tecrübeli antrenörü Selim Oral amaçlarının oyuncu yetiştirmek olduğunu söyleyerek, “ Zonguldak Gençlik Merkezispor takımı olarak birçok oyuncu yetiştirdik. Berfin’de onlardan biri. Amacımız gençlerimize spor yaptırmak. Bu doğrultuda yetiştirdiğimiz oyuncuları başka kulüplere göndererek kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Altyapıdan gelen oyuncularımız da A takıma kazandırmış oluyoruz. İnşallah Berfin, transfer olduğu yerde kendisini göstererek daha da iyi yerlere gelecektir ”dedi. 
Emre Can BAYRAM