Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden  Devrek Belediyespor'a teknik adam dayanmıyor. 

GALATASARAY'IN ZONGULDAKLI SPORCUSU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ! GALATASARAY'IN ZONGULDAKLI SPORCUSU MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ!

Ligin ilk 4 haftasında 1 yenilgi, 3 beraberlik alan Devrek Belediyespor'da teknik adam Birol Akkaya istifa etmişti. 

Birol Akkaya'nın istifası sonrasında Devrek Belediyespor yönetimi, takımın başına 49 yaşındaki teknik adam Algun Erdem'i getirmişti. 

Algun Erdem ile çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi alarak çıkış yakalayan Devrek Belediyespor'da bu akşam saatlerinde beklenmedik bir gelişme yaşandı 

Devrek Belediyespor yönetimi, teknik adam Algun Erdem ile bazı konularda anlaşamadığı için yolları ayırdığı öğrenildi. 

Kırmızı beyazlı yönetimin teknik adam Algun Erdem'in görevine son vermesi ise şaşkın yarattı. 

Algun Erdem ile yolları ayıran Devrek Belediyespor'da yönetim, takımın başına 3. teknik adam olarak kimi getireceği ise şimdiden merak konusu oldu. 

Aldığımız bilgilere göre Zonguldak'tan iki  il dışından ise iki teknik adam olmak üzere toplam 4 teknik adamı gündemine alan Devrek Belediyespor yönetimi, bu 4 teknik adamla yapacağı görüşme sonrasında takımın başına getireceği teknik adamı belirleyeceği öğrenildi. 

Öte yandan 12 puanla 7. sırada yer alan Devrek Belediyespor, ligin 9. Hafta maçında 27 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çilimli Belediyespor maçına ise yeni teknik adamla mı yoksa yardımcı antrenörle mi çıkacağı ise merak konusu oldu. 
Haber:Selçuk Koçaklı