Son şampiyon Ereğli Merkez Anadolu Lisesi’nin Türkiye Şampiyonluğu serüveni yarın başlıyor

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

 Türkiye şampiyonu ve Avrupa 3’üncüsü  Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Bayan Futbol Takımı, Kocaeli’nde  23-26 Mart’ta düzenlenecek yarı finallerde mücadele edecek. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladığı için grup aşamasını es geçerek yarı finallerden şampiyonaya katılacak Ereğlili kızlar, yarın  yola çıkacak.

 **************

 Geçtiğimiz sezon okul sporlarına damga vuran Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Bayan Futbol takımı, geçen yılki başarılarına bir yenisini daha eklemek için, 23-26 mart tarihleri arasında Türkiye şampiyonasında boy gösterecek.  Son şampiyon unvanını elinde bulunduran Ereğlili Kızlar bu nedenle  şampiyonaya direkt yarı finallerden katılacak.

 

YARI FİNALLER 4 GRUP MERKEZİNDE YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar arası Gençler Kız/Erkek  Futbol yarı finalleri, Denizli, Kocaeli, Malatya ve Yozgat olmak üzere 4 ayrı grup merkezinde eş zamanlı olarak start alacak.

EREĞLİLİ KIZLAR KOCAELİ’NDE MÜCADELE EDECEK

23-26 Mart tarihleri arasında  Kocaeli’nde düzenlenecek yarı final müsabakalarına Zonguldak’tan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi katılacak. Geçtiğimiz sezon büyük başarılara imza atan Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, Zonguldak şampiyonu olarak ilimizi yarı finallerde temsil etmeye hak kazandı.

KIZLAR OLDUKÇA İDDİALI

Geçen yıl Türkiye Şampiyonluğu ile büyük ses getiren ve ardından Avrupa 3’üncüsü olarak sükse yapan Ereğlili Kızlar, bu başarılarına yenilerini eklemek için yarı finallere iddialı hazırlandı. Beden Eğitimi Öğretmenleri Erkan Kılıçarlan, Hakan Topal, Ogün Sinan yönetiminde şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlanan kızlar, hazırlıklarını tamamladı. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi kafilesi yarın  Kocaeli’ne yola çıkacak.

Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, yarın başlayacak ve 4 gün sürecek organizasyonda Ordu, Denizli, İstanbul, Samsun,Bursa,Tokat ve Sakarya illerinin şampiyonları ile karşılaşacak. 2 Grup’tan oluşacak yarı finallerde grup birincileri finallere adını yazdıracak.  Finaller 12-16 Nisan tarihleri arasında Kırşehir’in ev sahipliğinde düzenlenecek.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Ereğli Merkez Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yılki başarılarından önce, 2014-2015 sezonunda Türkiye 2’ncisi olmuştu.