U13 Türkiye Şampiyonası başlıyor.  Düzce’de boy gösterecek Sarayspor ilk günü bay geçerken, Kozlu Taşkömürüspor bugün saat 18.00’da Çorum takımı karşısında galibiyet kovalayacak.

2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası, 64 ilden 115 takımın katılımıyla 20 grup merkezinde oynanacak.

Müsabakalar İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Düzce,  Kütahya, Manisa, Aydın, Burdur, Mersin, Aksaray, Nevşehir, Elazığ, Muş, Kastamonu, Çorum, Giresun ve Rize grup merkezlerinde yapılacak. 6'şar takımlı 17 grupta ve 5 takımlı 2 grupta 24-27 Haziran, 4 takımlı 2 grupta ise 25-27 Haziran 2014 tarihlerinde başlayacak.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Zonguldak şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi Sarayspor ile Kozlu Taşkömürüspor temsil edecek. İki temsilcimizin grupları dün yapılan kura çekimleri ile belli oldu. Buna göre,  Düzce Grup Merkezi’nde mücadele edecek Sarayspor, Kocaeli 1907 Sekaspor ve Yalova Altınovaspor ile aynı gruba düştü. İlk günü maç yapmadan geçirecek sarı-kırmızı takım ikinci gün Kocaeli ile Yalova takımları arasında oynanan maçı yenilgiyle kapatan takımla karşılaşacak.

Kozlu Taşkömürüspor ise Kastamonu’da tur arayacak. Kozlu takımı Samsun ve Çorum takımlarıyla karşılaşacak. Bordo-mavililer bugün ilk sınavını Çorum karşısında verecek. Karşılaşma bugün saat 18.00’da başlayacak.