Belediye ve kulüp yönetimi, Eflatun-beyazlı takımın dünkü idmanını ziyaret etti

YÖNETİMDEN ÇIKARMA

 Kurtuluşspor maçı hazırlıklarını sürdüren Eflatun-beyazlı takımın dünkü idmanına belediye ve kulüp yönetimi çıkarma yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, Hüseyin Ağlar ve Atilla Bulak’ın yanı sıra, As Başkan Hasan Pınarcık ve Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural, alınan  başarılı sonuçlardan dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

 ***********************

Yakaladığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken Ereğli Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Eskişehir Kurtuluşspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Eflatun-beyazlı takımın dün Beyçayırı Sahası’nda yaptığı dünkü idmanı  Belediye ve Kulübün üst düzey yöneticileri  ziyaret etti.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, Hüseyin Ağlar ve Atilla Bulak’ın yanı sıra, As Başkan Hasan Pınarcık ve Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural da yer aldı.

Atay idman sonrası teknik ekibi ve oyuncuları Modafen galibiyetinden dolayı kutladı, Eskişehir deplasmanında başarı diledi.

YOLCULUK CUMA GÜNÜ

Ereğli Belediyespor, Kurtuluşspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile noktalayacak. Eflatun-beyazlı takım Cumartesi günkü maç için 18 Kasım Cuma günü ilçeden Eskişehir’e gidecek.

 **İdman sonrası oyunculara ve teknik ekibe  baklava ikram edildi.

KPSS ayarı

 20 Kasım tarihinde yapılacak Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle, sezon planlamasına göre Pazar günü oynanacak maçlar, 19 Kasım Cumartesi’ne alındı.

 *******************

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta 9’uncu hafta programını belirledi.  , 20 Kasım Pazar günü yapılacak Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) göz önünde bulunduran Federasyon, kulüplerinde  istediğiyle 9’uncu hafta maçlarını bir önceye yani 19 Kasım Cumartesi’ne aldı. Grup’ta tüm maçlar Cumartesi gününe alınırken, mücadelelerin başlama saat 14.00… 

KOZLU EVİNDE, EREĞLİ DEPLASMANDA

Lig’de çıkış yakalayan Ereğli Belediyespor, bu hafta Eskişehir deplasmanında Kurtuluşspor ile Kozlu Belediyespor sahasında Zeytinburnuspor ile karşılaşacak.

14:00-Mahmut Bey Stadı: Bağcılarspor-Keçiören Bağlumspor

14:00-Saray Stadı: Pursaklar Belediyespor-Çekmeköy Alemdağspor

14:00-Alemdağ Stadı: Modafenspor-Geredespor

14:00-Eskişehir Atatürk: Kurtuluşspor-Kdz.Ereğli Belediyespor

14:00-Kaynaşlı İlçe: Beyköy Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor

14:00-Kozlu İlçe: Kozlu Belediyespor-Zeytinburnuspor 

14:00-Bartın Atatürk Stadı: Bartınspor-Akçakocaspor    

 

Eren ARSLANYILMAZ