YORGUNUM DOSTLAR YORGUNUM
Genç ve dinamik kadrosuyla ligde fırtınalar estiren Zonguldak Kömürspor oynadığı son 4 maçında puan alamayarak adeta yorgun bir görüntü verdi. 
*****
Ligde 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Zonguldak Kömürspor, galibiyet hasretini 4'e çıkardı.Zonguldak Kömürspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Gümüşhanespor'a 90+1'inci dakika da yediği gollle 1-0 mağlup oldu. 
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Ligin 13'üncü haftasında saha ve seyircisi önünde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibi Gümüşhanespor'u konuk etti. Zonguldak Kömürspor, 90+1'inci dakika da Fırat Akın'ın golüne engel olamayarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Zonguldak Kömürspor sahaya, kalede Sinan, İsmail, Mehmet Gürkan, Muammer, Serhat, Hakan, Atakan, Metin, Görkem, Lider ve Emrecan 11'ile çıktı. Kulübede ise Onur, Cenk, Çağrı, Muhammet, Berkan, Ramazan ve Tezcan yer aldı. Sakatlığı nedeniyle Onurcan ise kadroda yer almadı.
İlk yarıda istedik olmadı
İlk  yarıya saha ve seyirci avantajını arkasına alarak başlayan Zonguldak Kömürspor, Gürkan, Serhat ve Metin'le gol pozisyonları bulsa da değerlendiremedi. Konuk ekip Gümüşhanespor ise kontra atakdan yakaladığı bir kaç gol pozisyonunu gole çeviremedi. İlk yarıda iki takımda aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 
İkinci yarıda büyük şok
İlk yarıya oranla ikinci yarıya etkisiz başlayan Zonguldak Kömürspor ikinci yarıda hemen hemen hiç bir gol pozisyonu bulamadı. Deniyimli teknik adam Serkan Afacan ikinci yarıda, Atakan-Cenk, İsmail-Tezcan ve Görkem-Muhammet hamlesini yapsa da yetersiz oldu. Gol için yüklenen konuk ekip Gümüşhanespor, 90+1 inci dakika da Fırat Arıkan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Haftaya 19 puanla 7'inci sırada giren Zonguldak Kömürspor, Gümüşhanespor mağlubiyetinin ardından 1 basamak gerileyerek 8'inci sırada kendine yer buldu. Zonguldak Kömürspor, 23 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. 
Akyel hasret giderdi
Zonguldak Kömürspor eski teknik patronu ve şimdilerde Gümüşhanespor'u çalıştıran Fatih Akyel maç öncesinde eski oyuncuları hasret giderdi. Akyel, Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, genç kalecisi Mustafa Söylemez ve Yiğit Gökoğlan'la biraya gelerek başarılar diledi. 
Emre Can Bayram
Beyaz Grupta Toplu Sonuçlar
İnegölspor-Başkent Akademi FK: 1-1
Kırıklarelispor-Tarsus İdman Yurdu: 1-0
Yeni Çorumspor-Manisa FK: 0-2
Zonguldak Kömürspor-Gümüşhanespor: 0-1
Hekimoğlu Trabzon-Samsunspor: 0-5
Şanlıurfaspor-Sarıyer: 0-4
Amed Sportif -Afjet Afyonspor: 1-0
Hacettepespor-1922 Konyaspor: 4-0
Sancaktepe Belediye-Pendikspor: 2-2
SAHA: Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu
HAKEMLER: Oğuzhan Aksuxx, Mahmut Güllexx, Abdulkadir Dönerxx
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan**, İsmail**(Dk.77 Tezcan*), Mehmet Gürkan**, Muammer**, Serhat**, Hakan**, Atakan**(Dk.Dk.87 Cenk*), Metin**, Görkem**(Dk.66 Muhammet Sait*), Lider*, Emre Can**
GÜMÜŞHANESPOR: Cengiz**, Fırat**, Mehmet**, Burak Demireğen**, Murat**(Dk.72 Raif**), Burak Sarı**, Mert**, Tugay**(Dk.86 İlke**), Sancar**, Furkan**, Ahmet**(Dk.90 Hasan**)
GOL: Dk.90+1 Fırat Arıkan(Gümüşhanespor)