Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, deplasmanda 2-0 mağlup oldukları Kahramanmaraşspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kahramanmaraşspor karşısında ilk yarı net pozisyonlar bulduklarını söyleyerek, kaleci Sinan’ın sakatlanmasıyla birlikte  pozisyonları değerlendiremeyince maçı kaybettiklerini vurguladı.  Başkan Caner, ilk yarının bitmesine 2 maç kaldığını ve bu maçları kazandıkları takdirde ise ilk yarıyı yukarılarda bitireceklerini söyledi.

“Gol pozisyonları değerlendirebilseydik durum farklı olacaktı”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk yarıda net pozisyonlar bulduklarını ve değerlendiremediklerini söyleyerek, “Takımımız Kahramanmaraşspor ile mücadeleye iyi başladı. Pozisyonlar buldular. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlar oldukça fazla. Bu pozisyonları değerlendirmek önemli. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik  galibiyet alabilirdik. İlk yarının son dakikasında karşı tarafın gol pozisyonunda Sinan’ın sakatlanması, oyuna devam edemeyişi ve yerine yedek kalecinin dahil olmasıyle oyundan düştük. İkinci yarıya da iyi başladılar ama bir duran top ve yedek kalecimiz, neticede gol. 1-0’dan sonra üst üste 3 gol pozisyonu vardı. Bu pozisyonlar değerlendirilebilseydik durum çok farklı olacaktı. Tabi bu da mağlup olmamıza neden oluyor. Gol pozisyonunun telafisi yok. Geldiği zaman değerlendireceksin. Sinan sakatlanmasa, oradan mağlup ayrılma gibi bir durumumuz olamazdı ”dedi.

“Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar”

Kahramanmraşspor maçında oyuncuların istekli olduklarını ancak galibiyet için yeterli olmadığını ifade eden Başkan Caner, “Çocukların hepsi istekli oynadılar ve ellerinden geleni yaptılar. Ama hakemde çok kötüydü. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar Okan’a faul yapıldı. Her hücuma çıktığında arkadan faul yapıldı. Ama buna rağmen hiç birine faul verilmedi. Hasan Küçcük’e verilen kırmızı kart evlere şenlik. Her şey üst üste geld i”dedi.

“Şanlıurfa ve Nazilli maçlarını en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk yarının bitmesine 2 hafta kaldığını söyleyerek, “2 hafta kaldı. Şanlıurfaspor ve Nazilli Belediyespor maçları. Bunların ikisini de en iyi sonuçla bitirmemiz gerekiyor. Bu hafta 3 puan alınsaydı yukarılarla aramızda hiç fark kalmayacaktı. Çok yakınlaşacaktık bir birimize. Şu iki maçtan istediğimiz puanı alırsak yine yukarılardayız. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Bu puanları biz değil, çocuklar topladı. 1 maçta çocukları silip atmak olmaz ”dedi.

“Yönetimde olanların dışında kimse takıma destek vermiyor”

Yönetimde olanların dışında kimsenin takıma destek vermediğini ifade eden Başkan Süleyman Caner, “Destekçimiz yok. Sadece Valimiz ve Belediye Başkanımız var. Başka hiçbir destekçimiz yok. Yardımcı olan diğer firmalar zaten yönetimimizdeler. Ama dışarıdan bize destek yok. Galibiyetle ayrıldığımız zaman hiç kimse aramıyor kutlamak için. Deplasmanda galip ayrılsak bile. Bu kadar vurdumduymazlık görülmemiştir. Şanlıurfa maçında eksiklerimiz olacak. Ama biz en iyisini yapmak zorundayız. Oradan en iyi sonuçla ayrılmak için uğraşacağız. Bize yakışan budur ”dedi.

Emre Can BAYRAM