Yeşil Beyazlı ekibin teknik patronu Erkan Sadıklar, Gökçebeyspor’a karşı alınan 3-1’lik skoru değerlendirdi.

Kozlu Belediyespor’un antrenörü Erkan Sadıklar, iyi oynamalarına Gökçebeyspor’a karşı 3-1 kaybettiklerini söyleyerek, genç bir ekip olduklarını ve zamanla tecrübe kazanacaklarını vurguladı. Yeşil Beyazlı ekibin teknik patronu Erkan Sadıklar, defans hattına 1 oyuncu takviye edeceklerini ve sezonu en iyi şekilde ilk beşin içerisinde bitirmeyi planladıklarını söyledi.

“İyi oynamamıza rağmen kaybettik”

Kozlu Belediyespor’un teknik direktörü Erkan Sadıklar, iyi oynadıkları bir karşılaşmada kaybettiklerini söyleyerek, “Deplasmanda iyi bir takıma karşı oynamamıza rağmen maça iyi başladık. Ama sonuç Gökçebeyspor’un lehine oldu. Hatta maçın kırılma noktası vardı. Kutay’ın maç 1-1’ken atamadığı pozisyon var. Gökçebeyspor’da gerçekten kaliteli ve iyi bir ekip. Bizde genç bir takımız zamanla tecrübe dinecek arkadaşlarımız. Asla mücadelemizden vaz geçmeyeceğiz ”dedi.  

“Ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz”

Kozlu Belediyespor’un antrenörü Erkan Sadıklar, ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istediklerini söyleyerek, “Başkanımız ve yönetimimiz sonuna kadar destek veriyor. Gökçebeyspor maçında yönetimimiz ve başkanımız bizleri desteklemeye geldi. Kozlu Belediyespor asla hedefsiz olmaz. Ligi ilk beşin içerisinde bitirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Tabi ki de ilk beş diyoruz ama yukarıları da zorlamak istiyoruz. Zamanla bu takım neler yapacağını gösterecektir.”

Defans hattına 1 oyuncu alacağız”

Defans hattına bir oyuncu transfer etmek istediklerini ifade eden antrenör Erkan Sadıklar, “Gökçebeyspor maçından alınan mağlubiyetin ardından hatalarımızı ve eksiklerimizi gördük. Defans hattına acil bir takviye yapmamız gerekiyor. Onun içinde çalışmalara başladık. Görüştüğümüz oyuncular var. En az defans bölgesine bir oyuncu alacağız. Önümüzde ki günlerde bu transferi bitirerek kadromuza katacağız” .dedi

“Gelikspor’da kaliteli ve iyi bir ekip kurdu”

Gelikspor’un ligin yeni takımı olmasına rağmen iyi bir kadro kurduklarını ifade eden antrenör Erkan Sadıklar,” Rakiplerimiz puan kazandılar. Ama rakiplerimizde iyi takımlara karşı oynayacaklar. Gelikspor’u da tebrik ederim. Ligin yeni takımı olmasına rağmen gerçekten kaliteli ve iyi bir ekip kurmuş.  Aldığı skordan ve oynadığı futbolla her şey ortada. Onlarda şampiyonluğa aday takımlardan bir tanesi. Allah herkesin gönlüne göre versin ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM