YÜKSEL, ŞAMPİYON SPORCUYU AĞIRLADI

Zonguldaklı sporcu Melek Nazlı Erarslan 22-26 Ağustos tarihleri arasında Ukraya’nın  Odesa kentinde yapılan Uluslar arası Muaythai Karadeniz Kupasında ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil etti. Milli sporcu Melek Nazlı Erarslan Odesa’da rakiplerini birer birer yenerek 37 Kg şampiyon oldu. Şampiyon sporcu Melek Nazlı Erarslan bugün Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, şampiyon sporcu Melek’i tebrik ederek, hediyeler verdi.

Erarslan; ‘’Hedefim Avrupa Şampiyonluğu’’

Milli sporcu Melek Nazlı Erarslan, hedefinin Avrupa Şampiyonluğunu olduğunu söyleyerek, ‘’22-26 Ağustos tarihleri arasında Ukraya’nın  Odesa kentinde yapılan Uluslar arası Karadeniz Kupasında şampiyon oldum. Hedefim öncelikle Avrupa Şampiyonası sonra Türkiye Şampiyonası ardından da Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. Şampiyon olduğum için çok mutluyum aileme ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Yüksel; ‘’Sporcumuzun Avrupa Şampiyonu olması için gereken desteği vereceğiz’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, sporcunun Avrupa Şampiyonu olması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyerek, ‘’Sporcumuz Ukrayna Odesa’da yapılan Karadeniz Şampiyonasında şampiyon olması nedeniyle ziyaretimize geldi. Ziyaretlerinden dolayı çam sakızı çoban armağını hediyeler takdim ettik. Antrenmanları konusunda eksikleri ve sıkıntılarını dinledik. Hedefleri hakkında bilgiler aldık. Çocuğumuzun Dünya Şampiyonası olabilmesi için gerekli desteğimizi vereceğiz. İnşallah ilimizden bir Dünya Şampiyonu da kazandıracağız’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM