Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın Samsun’a atanmasının ardından yerine vekâleten İl Müdürlüğü görevini sürdüren Hakan Yüksel, kolları sıvayarak çalışmalarını sürdürüyor.

 Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve tesis amiri Cemal Demirci bugün Fener’de yapımı tamamlanmak üzere olan sentetik sahada incelemeler yaptı. Yüksel,  sentetik sahanın çevresine tel örgülerin çekilmesinin ardından kısa süre içerisinde amatör maçların rahatlıkla oynanacağının müjdesini verdi. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekaleti Hakan Yüksel, sentetik sahanın açılışında basın mensupları ile hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.

“Yeni yapılan sentetik saha amatör sporların yükünü hafifletecek”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten sürdüren Hakan Yüksel, sentetik sahanın tamamlanmasının ardından amatör sporun bir nebze olsun rahatlayacağını söyleyerek, “Eski hali gerçekten çok kötü durumdaydı. Samsun’a atanan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, buranın sentetik saha olması için gerçekten büyük gayret gösterdi. Şuanda sentetik saha haline geldi. Kısa bir süre içerisinde etrafında ki tel örgüler çekilerek amatör sporun hizmetine açılacak. Ayrıca antrenman sahası olarak da kullanılabilecek. İnşallah amatör sporların bir nebze olsun yükünü hafifleteceğiz ”dedi.

“Sentetik sahanın açılışında basın emekçileri ile hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz”

Fener’de yapımı tamamlanmak üzere olan sentetik sahada, Zonguldak’ta ki basın emekçileri ile bir açılış maçı yapmayı planladıklarını ifade eden Yüksel,” Sentetik sahanın açılışında basın emekçileri ile bir hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İnşallah şartlar uygun olursa böyle bir düşüncemiz var. Basın mensubu arkadaşlarımız gerçekten zor şartlarda görev yapıyorlar. Zonguldak’ta ki basın mensubu arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. İnşallah güzel bir maç olacak ”dedi.

Emre Can BAYRAM