Sol kanat ve forvet hattında görev yapan Alihan Tezel, 8 yıl aradan sonra futbola başladığı Kdz. Ereğli Belediyespor’da transfer oldu


Bölgesel Amatör Lig’de Zonguldak’ı temsil edecek iki takımdan biri olan Kdz. Ereğli Belediyespor  transferde fırtına gibi esiyor. Şuana kadar iç ve dış transferde 16 futbolcu ile anlaşan Kdz. Ereğli Belediyespor bu sayıyı 17 yaptı.  Kdz. Ereğli Belediyespor son olarak Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor’dan  21 yaşındaki genç oyuncu Alihan Tezel ile her konuda anlaşma sağladı.
EREĞLİ’DE PARLADI, BEŞİKTAŞ VE KARABÜKSPOR’DA OYNADI

Kdz. Ereğli Belediyespor’un her konuda anlaşma sağladığı 21 yaşındaki oyuncu, futbola Kdz. Ereğli Belediyespor’da başladı. 2005-2007 yılları arasında eflatun-beyazlı takımın genç takımlarında forma giyen Alihan Tezel, 2008 yılında Beşiktaş’ın altyapısına transfer oldu.  Tekrar Ereğli’ye dönerek Erdemirspor forması giyen genç oyuncu, bu kez 2010 yılında  Kardemir Karabükspor’a transfer oldu. Burada 3 sene top koşturduktan sonra Düzcespor’a transfer olan Alihan, son olarak geçtiğimiz sezon Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor formasını giydi.

7 GOLÜ BULUNUYOR

8 yıl aradan sonra futbola başladığı Ereğli Belediyespor’a dönüş yapan Alihan Tezel, Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor formasıyla 23 maça çıktı. Sol kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen genç oyuncu, söz konusu bu maçlarda 7 kez fileleri havalandırdı.

8’İNCİ TRANSFER

Transferin flaş takımı Kdz. Ereğli Belediyespor, dış transferde daha önce Tekirdağspor’dan Ergin Ersin, Sultanorhanspor’dan İlker Engin, Erhan Şimşek, Kütahyaspor’dan İlhan Aydın, Sultanbeyli Belediyespor’dan Erol Durbakan, Torulspor’dan Barış Yılmaz, Kozlu Belediyespor’dan Emre Kuzu’yu kadrosuna katmıştı.  Eflatun-beyazlı takım, Alihan Tezel ile birlikte dış transferde 8 futbolcu ile anlaşmış oldu.
 

Eren ARSLANYILMAZ