Ankara’da Keçiören’i yıkan isim olan Turan Yılmaz,  gollerinin ve galibiyetlerin devam edeceğini söyledi

ZAFERİN MİMARI TURAN YILMAZ

 Keçiörengücü karşısında zaferin mimarı olan Turan Yılmaz konuştu… Attığı 2 golle takımına altın değerinde 3 puan kazandıran Turan Yılmaz,  “İyi oynadık  ve kazandık. İnşallah devamını getiririz. Her şey güzel olacak” dedi

 

**************

Zonguldak Kömürspor’a transfer olduğu dönemde camianın çok şeyler beklediği orta saha oyuncusu Turan Yılmaz, geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle sahalardan uzun bir dönem ayrı kalmıştı.  Sakatlık sürecini tamamen atlatarak yeni sezona giren ancak eski performansından uzak bir görüntü çizen Turan Yılmaz, 13’üncü haftada oynanan Keçiörengücü maçında kendi kimliğini buldu. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen attığı gollerle dikkat çeken genç oyuncu, 12 maçlık gol orucunu Ankara’da bozdu. Doğup büyüdüğü ve futbola başladığı Ankara’da Keçiören’e karşı suskunluğunu bozan Turan Yılmaz, 2 gol atarak takımına hayat verdi.

“KENDİ EVİMDE GOL ATMAK VARMIŞ”

Attığı 2 golle galibiyette başrol oynayan Turan Yılmaz, maç sonu yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyleyerek, “İyi oynadık inşallah devamını getiririz. Her şey güzel olacak  gibi düşünüyorum inşallah. Haftalardır gol atamamıştım. Bu maçta bu şanssızlığımı kırarak gol atmak istiyordum. Nasip işte Ankara’da evimin önünde gol atmak varmış. Çok şükür 2 tane gol attım.  Ve gollerimle Galip geldik. Takımım adına da çok mutluyum. İnşallah devamını da getireceğiz. 90’ıncı dakika da gol atmak ayrı bir şey tabi ki, gol atmak kadar mutluluk verici bir şey yoktur. Takım arkadaşlarımın da ayağına sağlık,  hepsini de tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Eren ARSLANYILMAZ