İsmail Yalçın, hazırlık maçlarını değerlendirdi

 

YALÇIN: “GENÇLERDEN BİR KADRO YAPTIK. TAKIM OLMAK İÇİN BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR”

 

 

ZAMAN GEREK

 

 

Yeni sezon öncesi 3 hazırlık maçı yapan ve bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Ereğli Belediyespor’da Antrenör  İsmail Yalçın,  yeni bir ekip olduklarını ve bu nedenle  “biraz zaman gerek” dedi.

 

*****************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele edecek Ereğli Belediyespor,  gençlerden oluşan kadrosuyla şimdiye dek 3 hazırlık maçı oynadı. Söz konusu bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Ereğli Belediyespor, yeni bir ekip olduğundan henüz lige hazır bir görüntü çizmedi. 25 Eylül tarihinde startı verilecek sezon öncesi önlerinde 3 haftası bulunan eflatun-beyazlı takım,  bu tarihe kadar eksiklerini gidererek, lige tam anlamıyla hazır olmak amacında

 

“HAZIRLIK MAÇI YAPARAK  MAÇ EKSİKLİĞİNİ GİDERMELİYİZ”

Eflatun-beyazlı takımın hocası İsmail Yalçın, kadronun çoğunluğunun yeni oyunculardan kurulu olduğunu belirterek, “3 hazırlık maçını geride bıraktık. Kadromda 25 oyuncu var. Ve neredeyse hepsi ilk defa birlikte oynuyor. Yeni bir ekip olduğumuz için bize zaman gerek.  Takımın oturması için hazırlık maçı yaparak futbolcuların maç eksikliğini gidermeliyiz. Bunun için Bolu kampında hazırlık maçlarına ağırlık vereceğiz. Yine söylüyorum, gençlerden bir takım kurduk ve Takım olmak için biraz zamana ihtiyacımız var” dedi.

 

EREĞLİ HAZIRLIK MAÇLARINDA NE YAPTI?

Ereğli, ilk hazırlık sınavında kendisi gibi Bölgesel Amatör Lig takımı Serdivanspor ile karşılaştı. Rakibini 4-2 yenen eflatun-beyazlı takım, gelecek adına iyi sinyaller vermişti. Sonrasında Bolu’da İstanbul Süper Amatör Lig takımı Bafraspor ile karşılaşan eflatun-beyazlı takım, rakibine 2-0 yenildi.  Ereğli, 3’üncü hazırlık maçını geçtiğimiz Pazar günü Bölgesel Amatör Lig takımı Ergene Velimeşe ile Düzce’de oynadı. Eflatun-beyazlı takım, mücadeleden 2-2 eşitlikle ayrıldı.