Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı(CHP) Fikret Zaman, parti üyeleri ile birlikte, göreve yeni atanan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya’yı dernek binasında ziyaret etti.

 Zaman, tek noktalarının Zonguldak olduğunu söyleyerek, birlikte hareket ederek Zonguldak’ın gelişimi için ellerinden geleni yapmak istediklerini söyledi. Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyeleriyle birlikte üzerlerine düşen görev olursa her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Zaman; ‘’Ortak noktamız Zonguldak’’

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, ortak noktanın Zonguldak olduğunu söyleyerek, ‘’Bütün siyasi partiler, kitle örgütleri, dernek ve vakıflarla beraber olmak için yola çıktık. Bu anlamda da sizleri ziyaret ettik. Sizlerde Zonguldak’ın içerisinde yaşayan insanlarsınız. Zonguldak’ın sorunları nasıl siyasi partileri etkiliyorsa sizleri de mutlaka ilgilendiriyordur. Bu anlamda da Zonguldak’ın çözümleri konusunda paydaşlarla beraber hareket etmekte fayda vardır. Hakemlik ayağında sizlere de bir şeyler düşmektedir. Zonguldak’ımız her geçen gün eriyor. Bunun etkilerini sivil toplu kuruluşları ve sizlerde yaşıyorsunuz. Burada herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz. Zonguldak ortak noktamız olduğundan herkesle beraber birlikte hareket etmeliyiz. Bizlerde o amaçla yola çıktık. Yeri geldiğinde siz bizden yeri geldiğinde biz sizden destek isteyeceğiz. Kapılarınızı bizlere açtığınız için teşekkür ediyoruz’’dedi.

Kaya; ‘’Zonguldak’ın sportif ve kültürel faaliyetlerine bir şeyler katmak istiyoruz’’

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Şube Başkanı Ümit Kaya, Zonguldak’ın sportif ve kültürel faaliyetlerine bir şeyler katmak istediklerini söyleyerek, ‘’Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Ülkemizin ve milletimiz için çok önemli bir siyasi partinin temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Derneğimiz hakkında bilgiler vermek istiyorum sizlere. Derneğimiz 79 ilde örgütlenen ortalama 27 bin üyesi olan bir dernek. Genel Başkanımız eski Turizm Bakan Yardımcısı Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı. Geçtiğimiz günlerde kendisi de ilimize ziyaretlerde bulundu. İlimizde aday hakemlerimizle birlikte ortalama 200 aşkın hakem sayımız var. Zonguldak ilinde sportif faaliyetlerinde gerekli kültürel anlamda bir şeyler katabilirsek ne mutlu bizlere. Bunlar için mücadele ediyoruz. Göreve yeni seçildiniz sizlere de başarılar dileriz. Hepimizin ortak kaygısı şehrimiz ülkemiz milletimiz’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM