Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Konya Anadolu Selçukluspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni transferlerin henüz uyum sağlayamadığını söyleyerek, sahanın kötü olmasından dolayı gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini vurguladı.

 ‘’Pozisyonları değerlendiremedik’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ikinci yarı pozisyonlar buldukları ve değerlendiremediklerini söyleyerek,’’Tabi ki transferlerin büyük bir bölümü kamp döneminde katılmadığı için daha henüz uyum sağlayamadı. İlerleyen haftalarda inşallah uyum sağlayacaklar.  Bu takımlar futbol oynamamak üzere kurulmuş olan bir takım. Böyle takımlar ligimizde var. Ona rağmen ikinci yarı pozisyonlar bulduk. Değerlendirebilseydik iyi olacaktı. Bir tanesi de zeminin azizliğinden değerlendiremedik’’dedi.

‘’Yeni transferler henüz uyum sağlayamadı’’

Yeni transferlerin daha henüz uyum sağlayamadığını ifade eden Başkan Caner, ‘’Unutulmuş kentin unutulmuş takımı. Zeminde gördüğünüz gibi berbat. Zonguldak şanssız kentlerinden bir tanesi. Vilayetlerinde 2 3 tane stadyum olan illerimiz var. Biz 1940 stadyumu muhafaza etmeye çalışıyoruz. Zemin eğer iyi olsaydı bugün 3 puanla ayrılmamız içten bile değildi. Çocuklar ellerinden geleni yaptılar. Umut ediyorum yeni gelen oyuncuların uyumu önümüzde ki maçlarda oturur ve çok güzel sonuçlar alırız’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM