Lider Devrek Belediyespor’un puan kaybetmesi, takipçilerinin iştahını kabarttı

ZİRVE KIZIŞTI

8’inci hafta lider Devrek Belediyespor için hiçte iyi bitmedi… Çaycumaspor engeline takılan yenilgisiz liderin puan kaybetmesi zirve yarışını iyice kızıştırdı. Haftayı galibiyetle kapatan Alaplı, Kilimli ve Gökçebey zirveye bir adım daha yaklaştı.

*******************

Dedeman Süper Amatör Lig’de zirve yarışı iyice kızıştı. 8’inci haftanın geride kaldığı ligde Devrek Belediyespor 20 puanla liderliğini sürdürürken, Alaplı Belediyespor 19, Kilimli Belediyespor ile Gökçebeyspor 17’şer puanla sıralanıyor.

DEVREK İÇİN KAYIP HAFTASI

Bu hafta Devrek için kayıp haftasıydı… İlk yarının tamamlanmasına 4 hafta kala zorlu bir fikstüre giren lider, bu periyotta önce Çaycumaspor ile karşılaştı. Kırmızı-beyazlı takım, beklemediği puan kaybı ile haftayı tamamladı. Çaycumaspor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor,  20 puanla liderliğini sürdürdü.

ALAPLI, GÖKÇEBEY, KİLİMLİ FİRESİZ

Lider Devrek Belediyespor’un puan kaybetmesi takipçilerini sevindirdi.  Büyük bir heyecana sahne olan ligde, zirve 8’inci hafta itibariyle kızıştı. Devrek’in Çaycumaspor ile yenişemediği haftayı Alaplı Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Gökçebeyspor firesiz kapattı. Hal böyle olunca 3 takım, zirveye bir adım daha yaklaştı. Alaplı Belediyespor, Bayatspor engelini 4-2 geçerek puanını 19 yaptı.  Devrek’in takıldığı haftayı  iyi değerlendiren Alaplı, zirve ile puan farkını bire indirdi.  Haftanın karlı bir başka takımı Kilimli Belediyespor oldu. Sarı-siyahlı takım, ÇATES Işıkspor’u tek golle yendi ve puanını 17 yaptı. Gökçebeyspor ise zorlu Kepez maçını 5-1 kazanarak 17 puanla 4’üncü sıradaki yerini korudu.

ALT SIRALARDA DA BÜYÜK HEYECAN

Zirve de hal böyleyken alt sıralarda da büyük bir çekişme ve heyecan var.  İhsaniyespor, dipten kurtulamazken, ÇATES ve Akınspor düşme potasında yer aldı. Zonguldak Belediyespor ve Ontemmuzspor ateş hattını üzerine çıktı.

ÇAYCUMA ZİRVEYİ KARIŞTIRDI

8’inci haftada Devrek Belediyespor ile karşılaşan Ligin iddialı takımı Çaycumaspor, yenilgisiz lidere çelmeyi taktı. 1-0 geriye düştüğü maçı 1-1 tamamlayarak zorlu maçtan puan çıkaran Çaycumaspor, bu sonuçla zirveyi karıştırdı. Son 2 maçta 4 puan çıkaran lacivert-sarılı takım, 5’inci sıradaki yerini korudu.

Eren ARSLANYILMAZ