Lider Devrek Belediyespor, devrenin son maçında en yakın takipçisi Alaplı’ya konuk olacak

 

ZİRVE SAHİBİNİ ARIYOR

 

Ligde ilk yarının son haftası, ligin zirvesini şekillendirecek zorlu bir maça sahne olacak.  Bir tarafta 26 puanla lider Devrek Belediyespor, diğer tarafta 25 puanla lig ikincisi Alaplı Belediyespor…  Bu iki takımın düellosunda kazanan kim olacak?  Devrek mi?  Alaplı mı? bu soru 4 Aralık Pazar günü yanıtını bulacak.

 ---------------------

Dedeman Süper Amatör Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk yarısı, 11’inci hafta maçlarıyla sona erecek.  24 Eylül tarihinde başlayan ve büyük bir heyecana sahne olan sezonun ilk yarısının son haftası, müthiş bir maça sahne olacak. Bu haftaya kadar başa baş bir zirve yarışı veren Lider Devrek Belediyespor ile en yakın takipçisi Alaplı Belediyespor Pazar günü kozlarını paylaşacak. Zorlu periyotta önce Kilimli’yi ardından Gökçebey’i yenerek 26 puanla zirvede yer alan Devrek Belediyespor, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyor. Son haftalarda galibiyet serisi tutturan Alaplı Belediyespor ise liderlik hesapları yapıyor. Sahasındaki mücadeleyi kazanarak ilk yarıyı Devrek’in 2 puan üzerinde tamamlamayı hedefleyen Alaplı’da çalışmalar bu düşünce üzerine yapılıyor.

 Zirve maçı Pazar günü

İlk yarının son haftası ve aynı zamanda 11’inci haftanın programı açıklandı.  70 gün boyunca nefes kesen ligde ilk yarı 3-4 Aralık tarihlerinde oynanacak maçlarla sona erecek. Metin Malkoç başkanlığında toplanan İl Tertip Komitesi, maçların programını açıkladı.  Zirveyi yakından ilgilendiren ve sonucu merakla beklenen Devrek Belediyespor ile Alaplı Belediyespor arasında karşılaşma 4 Aralık Pazar günü Alaplı Sahası’nda saat 14.00’da oynanacak.

 

İşte program;

 

3 Aralık Cumartesi

14.30-Fener Sahası: Zonguldak Belediyespor-Çates Işıkspor

14.00-Kozlu Sahası: İhsaniyespor-Ereğli Kepez Çaylıoğluspor

4 Aralık Pazar

14.30-Fener Sahası: Ontemmuzspor-Bayatspor

14.00-Kilimli Sahası: Kilimli Belediyespor-Çaycumaspor

14.00-Çaydeğirmeni: Gökçebeyspor-Akınspor

14.00-Alaplı Sahası: Alaplı Belediyespor-Devrek Belediyespor