Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Kilimli Belediyespor yoluna tam gaz devam ediyor. Lig’de yenilgisiz lider durumda bulunan sarı-siyahlı takım, 16’ncı haftayı da firesiz kapattı. Pazar günü deplasmanda ÇATEŞ Işıkspor’un konuğu olan Kilimli Belediyespor zorda olsa rakibini 4-3 mağlup etti. Bu sonuçla haftayı 3 puanla kapatan Kilimli Belediyespor hem yenilmezlik serini 16 maça taşıdı hem de zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

FARK 6’YA ÇIKTI

ÇATEŞ Işıkspor galibiyetiyle, puanını 44 yapan sarı-siyahlı takım, en yakın takipçisi Ereğli Kepezspor’un Çaycumaspor karşısında aldığı 2-2’lik beraberlikle puan farkını açtı. Sarı-siyahlı takım 44 puanla zirvede yer alırken, en yakın takipçisi Ereğli Kepezspor, 38 puanla ikinci sırada yer aldı. Sarı-siyahlı takım, 6 puanlık farkla şampiyonluk yarışında avantajlı duruma düştü.

“HESABIMIZ TUTTU”

Kilimli Belediyespor Antrenörü Cüneyt İnal, zor bir maçı kayıpsız atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Aldıkları galibiyetle puan farkının açılmasına değinen İnal, “Kepezspor ile zorlu bir şampiyonluk yarışı veriyoruz. 2 hafta sonra Kepezspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maça kadar puan farkının açılması konusunda hesaplar yapmıştık. 16’ncı hafta sonunda hesaplarımız tuttu. Şampiyonluk yarışında  ÇATEIşıkspor  maçını kayıpsız atlattığımız için çok mutluyuz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ