Zonguldak Kömürspor için varsa yoksa Gebzespor karşılaşması. Kırmızı-lacivertli takım bayram öncesi oynadığı son lig maçında Kestel Belediyespor’a yenilerek camiayı ve taraftarını hüsrana uğratmıştı. Bu nedenle grubun 5’inci haftasında sahasında konuk edeceği Gebzespor maçını önemseyen kırmızı-lacivertli takım, alacağı galibiyetle geç kalan bayram hediyesini camiaya ve taraftarına vermek istiyor.

Gebezspor maçının hazırlıklarına 5 gün süren Bakacakkadı kampının ardından kendi tesislerinde başlayan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, hem kampı değerlendirdi hem de hafta sonu oynayacakları maç hakkında konuştu. İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi.

 “Bakacakkadı kampımız sona erdi, kendi tesislerimizde çalışmalara başladık. Bu hafta Gebzespor’la çok önemli bir maçımız var. İçeride seyircisiz oynayacağımız iki maçımız kaldı. Zirveden kopmamak için mutlak galip gelmemiz gereken bir maç. Hazırlık maçında sakatlanan Aytunç’un tedavisi sürüyor, takımda başka sakat oyuncumuz yok.

Taraftar cezamız nedeniyle gelemiyor, onun gücünden yararlanamıyoruz. Dezavantajlı şekilde lige başladık. 4 maç cezamız vardı, bir kere seyircisiz oynanan maçlara konsantre olmak çok zor oluyor. evimizde Seyircisiz oynadığımız maçlarda rakiple hemen hemen aynı şanslara sahip oluyorsunuz. Buna rağmen evimizdeki ilk seyircisiz maçımızı 3 puanla kapattık.

Saha avantajını iyi kullanarak Gebzespor maçından istediğimiz sonucu çıkartacağız.

Seyircimiz geldiğinde, takımın motivasyonu, gücü iki kat daha artacaktır buna kesinlikle inanıyorum. Seyircimiz geldikten sonra çok büyük sorunların olacağını tahmin etmiyorum”

 

 

 

Kırmızı-lacivertliler, Gebze maçının hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından başladı

 

Zonguldak Kömürspor’da Bakacakkadı kampının ardından futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Kırmızı-lacivertliler, dün öğleden sonra Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Gebzespor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde 1 günlük dilenmenin ardından sahaya inen kırmızı-lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirdi. Ardından Cahit Terzi idaresinde 3 bölüme ayrılan futbolcular, dar alanda teke tek taktik çalışması yaptı. Bu çalışmada oyuncuların hırslı oluşu Cahit Terzi’nin yüzünü güldürdü. Terzi zaman zaman oyuncularını çalışmayı daha ciddi yapmaları konusunda uyararak maçlarda bu pozisyonlarla çok sık karşılaşacaklarını söyledi.

 

 

 

Mola bitti… Heyecan kaldığı yerden devam edecek

 

Bayram izni nedeniyle bir hafta ara verilen Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam edecek.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) liglerde haftanın programını açıkladı. 3 takımla temsil edildiğimiz Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta 5’inci hafta maçları 27 Ekim Pazar günü start alacak.7 karşılaşmanın oynanacağı grupta tüm maçların başlama saati 14.30 olarak ayarlandı. Bayram öncesi hayal kırıklığı yaratan Zonguldak Kömürspor ile Kilimli Belediyespor sahasında Kozlu Belediyespor ise deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

 

27 EKİM PAZAR

Saat 14.30-Sinan Sipahi: Suadiyespor-Sultangazi

Saat 14.30-K.Kemal Köksal: Kömürspor-Gebze

Saat 14.30-Ahmet Şerifoğlu: Kilimli Bld.Yenişehir

Saat 14.30-Şeker Pınar: Çayırova-İzmit Bld.

Saat 14.30-Büyükçekme Stadı: Büyükçekme-Kozlu Bld.

Saat 14.30-Kurtuluş Stadı: İnegölgücü-Çatalca

Saat 14.30-Hereke Körfez Stadı: Körfez Bld.-Kestel Bld.