3 maç üst üste kazanarak 13’üncü sıradan 5’inciliğe yükselen Ereğli Belediyespor, zirveye doğru yol aldı

ZİRVEYE YELKEN AÇTI

 Lider Modafenspor’u yenerek haftaya damgasını vuran Ereğli Belediyespor’da katmerli sevinç yaşanıyor. Ercan Yaman yönetiminde üst üste 3 maçını kazanan eflatun-beyazlı takım, camiada büyük mutluluk yaşatırken, rakiplerin korkulu rüyası haline geldi.

*******************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta Ereğli Belediyespor fırtınası esiyor. Eflatun-beyazlı takım, 8’inci haftada yenilgisiz lider Modafenspor’u yenerek haftaya damgasını vurdu. Ercan Yaman yönetiminde  üst üste 3’üncü maçını kazanan eflatun-beyazlı takım puanını 12 yaparak,  zirveye doğru yelken açtı.

8 BASAMAK SIÇRADI

Üst üste 3 maçını kazanarak camiada sevinç yaratan Ereğli Belediyepsor aynı zamanda rakiplerin korkulu rüyası oldu. 3 hafta önce Ercan Yaman yönetiminde ilk galibiyetini alan Ereğli, Bağcılar, Pursaklar ve son olarak Modafenspor’u yenerek çıkışa geçti. Bu çıkış puan cetveline de yansıdı. Çok değil 3 hafta öncesine kadar 3 puanla 13’üncü sırada yer alan eflatun-beyazlı takım, art arda 3 maçını da kazarak büyük bir çıkış yakaladı. Ercan Yaman idaresinde yakaladığı seri galibiyetlerle puan cetvelinde yükselişe geçen Ereğli Belediyespor, 3 haftada 8 basamak birden sıçrama yaptı.  13’üncü, sıradan 5’inciliğe yükselen Ereğli, lider Modafenspor ile puan farkını 7’ye indirdi.

Uysal tebrik etti

Lider Modafenspor galibiyeti Belediye ve aynı zamanda kulüp Başkanı Hüseyin Uysal’ı oldukça sevindirdi. Maçın ardından galip gelen teknik ekibi ve futbolcuları kutlayan Uysal, takımına güvendiğini ve galibiyetlerin devam etmesini istedi.

Eren ARSLANYILMAZ