4 takımın zirve yarışı verdiği ligde, Devrek Belediyespor’un liderliği devam ediyor

 ZİRVEYİ SEVDİ

Devrek Belediyespor, Ereğli deplasmanından güle oynaya döndü. 8’inci haftadan itibaren başlayacak ve üst üste 4 zorlu maça çıkacak yenilgisiz lider,  Akınspor’u 4’lediği haftayı firesiz kapatarak zirvedeki yerini korudu.

********************

DEVREK FİRE VERMEDİ

Yenilgisiz lider Devrek Belediyespor, zorlu periyot öncesi puan kaybetmedi. Kırmızı-beyazlı takım, Ereğli deplasmanında Akınspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 19 puanla zirvede kapattı.

HAFTANIN EN KARLISI ALAPLI

Zirve yarışında 2’nci sırda yer alan Alaplı Belediyespor, takipçileri Kilimli ve Gökçebey’in puan kaybetmesiyle haftayı karlı kapattı. Lacivert-sarılı takım, zayıf rakibi İhsaniyespor’u 2-0 yenerek puanını 16 yaptı ve zirve yarışını sürdürdü.

KİLİMLİ VE GÖKÇEBEY’İN KAYIP HAFTASI

Amansız zirve yarışının ortaklarından Kilimli Belediyespor ile Gökçebeyspor haftayı puan kayıplarıyla kapattı. Haftaya 13 puanla 3’üncü sırada giren Kilimli, sahasında Kepez ile karşılaştı. Mücadele 2-2 sona ererken, sarı-siyahlı takım zirve yarışında yara aldı. Ligin iddialı takımlarımdan olan Gökçebeyspor da bu hafta tökezledi. Mavi-beyazlı takım, sahasında Bayatspor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti. Her iki takım 14’er puanla 3’üncü ve 4’üncü sırayı paylaşıyor.

ÇAYCUMA YENİDEN POTADA

İnişli-çıkışlı bir tablo çizen Çaycumaspor, ÇATES engelini 3 golle geçerek haftayı galibiyetle kapattı. Lacivert-sarılı takım, bu sonuçla puanını 11 yaptı ve 5’inci sıraya yerleşerek yeniden Play-Off potasına girdi.

 

Eren ARSLANYILMAZ