GOLCÜNÜN KRALI

Okan Eken’in takımdaki geleceğine göre forvet transferi düşünen Zonguldak Kömürspor,  gündemine golcünün kralını aldı. Kırmızı-lacivertli takım,  Okan Eken’in takımdan ayrılması durumunda Gümüşhanespor’un gol kralı unvanlı forveti  Ali Özgün’ü transfer etmek için girişimlere başlayacak.

**********

Transfer sezonunu oldukça hareketli geçirecek Zonguldak Kömürspor, öncelikle 2 Haziran Cuma günü olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek. Oluşacak yönetim ile  transfer çalışmalarına başlayacak kırmızı-lacivertli takım, mevcut kadrodan sözleşmesi sona eren isimlerle görüşme odasına girecek.  Kırmızı-lacivertli takım ayrıca, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Onur Eriş ve Okan Eken’e gelen resmi transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak.

ROTA GÜMÜŞHANE

Bu sezonki performanslarıyla dikkat çeken Onur Eriş ve Okan Eken’in taliplilerinin artması, Zonguldak Kömürspor’u başka alternatiflere yöneltti.  Forvet Okan Eken’in takımdan ayrılmasını göz önünde bulunduran Zonguldak Kömürspor, bu oyuncunun yerine  takımın birinci forveti olacak  futbolcuyu  aramaya başladı. Kırmızı-lacivertli takım bu kapsamda rotasını Gümüşhanespor’a çevirdi.

TRANSFER ŞUAN İÇİN BEKLEMEDE

Okan’ın takımdaki geleceğine göre, planlamasını yapacak Zonguldak Kömürspor’un gündemine Gümüşhanespor’un forveti Ali Özgün’ü aldığı öğrenildi. Bu sezon Gümüşhanespor’da parmak ısırtan performansıyla dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, ligde 19, kupada 4 gol atarak toplamda 23 golle sezonu tamamladı. 2’nci Ligin gol kralı olan Ali’nin transferini Zonguldak Kömürspor şuan için beklemeye aldı. Zonguldak Kömürspor, oyuncunun transfer için hem yeni yönetimin oluşmasını hem de Okan’ın takımda kalıp kalmayacağını bekliyor.

 Eren ARSLANYILMAZ

Almanya’nın Mannheim kentinde dünyaya gelen futbolcu, Bölgesel Amatör Lig takımı  ’tan 2015 yılında Gümüşhanespor’a transfer oldu

 

Ligde 19, kupada 4 golü var

2015 yılında Almanya Bölgesel Amatör Lig takımlarından ’tan transfer edilen Ali özgün, Gümüşhanespor ile sözleşmesi sona erdi.  27 yaşındaki golcü oyuncu, 2 sezon formasını giydiği Gümüşhanespor’da bu sezon gol kralı unvanı kazandı. ligde 19 gol kaydeden Ali özgün, kupa maçlarında da 4 gol attı. Gümüşhanespor ile 44 maça çıkan Ali, 23 golle takımın en golcü ismi oldu.