Kaptan Suat Kerçin, takımın hedefleri hakkında oldukça iddialı konuştu

 

ZONGULDAK ASLA HEDEFSİZ DEĞİL

 

Kırmızı-lacivertli takımın tecrübeli kaptanlarından Suat Kerçin, idmanda basın mensuplarının karşısına çıktı. Nazilli maçının yanı sıra2’nci Ligi değerlendiren kaptan Suat, hedefleri hakkında da konuştu. “Zonguldakspor ne heyecansız olur ne de hedefsiz olur” diyen  kaptan, “Mutlaka ilk 5’in içerisinde olacağız” yorumunu yaptı.

 

*************

 

Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Suat Kerçin konuştu… Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli takımın 34 yaşındaki tecrübeli kramponu dünkü idmanda yaptığı açıklamada Cumartesi günkü maçla birlikte uzun yıllar sonra mücadele ettikleri 2’nci Lig ve hedefler hakkında açıklamalarda bulundu.

“NAZİLLİ’Yİ YENECEĞİZ”

Ligdeki hedeflerinin İç sahada galip gelmek dışarıda ise  en az bir puan  almak olduğunu söyleyen kaptan Suat,  “Nitekim öyle ya da böyle bu nu başarıyoruz. İnşallah bu hafta Nazilli ile oynayacağımız deplasmanda 3 puan istiyoruz. Ancak en kötü alacağımız 1 puan bizim için  iyi diye düşünüyorum. Takımın havası gayet iyi. Bu hafta ki moralle Nazilliyi yeneriz diye düşünüyorum.

“HER TAKIM HER TAKIMI YENEBİLİYOR”

“Ligler hep inişli çıkışlı. Bölgesel Amatör Lig’de de böyle, 2.Lig’de de… Süper Ligde de böyle oluyor. O haftaya iyi hazırlanan ve isteyen sahaya bunu yansıtan kazanıyor. Ligde küçük takım ya da büyük takım yok. Herkes birbirini yenebiliyor. Bizde her maçı iyi hazırlanıyoruz. 7 hafta ki periyotta benim gördüğüm 3’üncü Ligde mücadele 2’inci ligde daha az, ama usta ayaklar daha çok. Yani defans hattında yapmış olduğunuz hatalar direk gol ile sonuçlanıyor. Onlarında da üçüncü lige göre kaçırma riski daha az. Koşu mücadele 3’üncü ligden 2’inci lige göre daha az. İşin pişkinliğine gelmiş kişiler 2’inci ligde daha fazla”

“BU TAKIMIN ADI ZONGULDAKSPOR”

“Bu takımın adı Zonguldakspor... Burası diğer takımlar gibi değil burası il takımı. Bunu son 4 senedir hep söylüyorum. Zaten kaybolmuş bir şehir. Biz futbolculuğumuzun yanında bunu da taşıyoruz. İnsanları ayaklandırmaya çalışıyoruz. O yüzden Zonguldakspor kesinlikle hedefsiz olmaz. Ama biz bütçe olarak sezon başı diğer takımlara göre eksik bütçeyle başlıyoruz. Biz yeni bir lig kötü sonuçlar almak istemediğimiz için alttan almayı istiyoruz. Tabi ki aldığımız sonuçlar bizi yukarıya taşıyacaktır. ilk beşin içerisinde o play-off hattında olmak istiyoruz. Şampiyonluk olur olmaz, play-0ff olur çünkü Zonguldakspor ne heyecansız olur nede hedefsiz olur. Mutlaka ilk 5’in içerisinde olacağız” dedi.