Zonguldak Kömürspor, kentteki çalışmalarına bugün noktayı koyacak

ZONGULDAK DAĞILIYOR

 

13 Temmuz’da startı verilen yeni sezon hazırlıklarının ilk etabına kendi tesislerinde başlayan Zonguldak Kömürspor, bugün dağılıyor. Sabah saat 09.00’da kentteki son idmanını yapacak kırmızı-lacivertli takım, 4 günlük izinin ardından 24 Temmuz’da Bolu kampına başlayacak.

***************

Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını dün sürdürdü. Günde tek mesai ile yeni sezona hazırlanan kırmızı-lacivertli takım, dün akşam saatlerinde Fener Sahası’nda bir idman yaptı. Futbolcuların yeni sezona hazırlayan Kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Şenol Demir yapılan çalışmalarda tempoyu yavaş yavaş yukarılara çekiyor.  Şenol Demir, futbolcularını İlk etap kamp çalışmalarına adapte etmek için kentteki idmanları sıkı tuttu. Zonguldak Kömürspor, Fener Sahası’nda dün saat 16.30’da başlayan idmanın startını düz koşu ile verdi. Ardından Yardımcı Antrenör Taylan Varol yönetiminde açma-germe yapan futbolcular, topla bir çalışma yaptı. İki grup halinde yapılan çalışmada futbolcular kalecilere şut çekerek, kurulan parkurları geçti. Bu çalışmada kırmızı-lacivertlilerin istekli olduğu gözlendi.

KENTTEKİ SON İDMAN BU SABAH

Zonguldak Kömürspor, 13 Temmuz’da başlattığı yeni sezon çalışmalarına bugün itibariyle ara verecek. 1 hafta süreyle kentte çalışan kırmızı-lacivertli takım, bugün sabah 09.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda bir idman yapacak. Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde  yapılacak idmanın ardından futbolculara 4 gün izin verilecek.

İŞTE KAMP PROGRAMI

Bugünkü idman ile kentteki çalışmalara nokta koyacak Zonguldak Kömürspor, 24 Temmuz’da Bolu kampına başlayacak.  4 Ağustos 2016 tarihine kadar Bolu’da ilk etap kamp çalışması yapacak kırmızı-lacivertli takım, 2’nci etap için Kızılcahamam’ın yolunu tutacak. 8 Ağustos tarihinde Patalya’da kamp yapacak Zonguldak Kömürspor, 20’sinde hazırlıklarını noktalayacak ve bu tarihten itibaren, ligin hazırlıklarını kendi tesislerinde devam edecek.

Eren ARSLANYILMAZ

***Zonguldak Kömürspor’da  önceki gün yapılan çift kale maçta sakatlanan Onur Eriş, Bedri Can ve Mert Caymaz, dünkü idmanı düz koşu ile tamamladı

***Zonguldak Kömürspor’un yeni transferlerinden Denizhan Deniz ile Erdniç Pekgöz takımdan ayrılarak tempolu koşu yaptı