Zonguldak Kömürspor, Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ZONGULDAK FULL KONSANTRE

 Sezona galibiyetle başlamak için çalışmalarını 3 puana parolasıyla sürdüren Kırmızı-lacivertli takım, Kocaeli Birlikspor maçına full konsantre….

*********

Zonguldak Kömürspor, 3 Eylül’de oynayacağı Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Kırmızı-lacivertli takım, Karalemas Kemal Köksal Stadı’nda Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde idman yaptı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, kondisyon çalışması ile devam etti.  Kırmızı-lacivertli futbolcular, bu çalışmada oldukça istekli gözükürken, Kocaeli maçı öncesi güç depoladılar.

Sezona galibiyetle başlamak isteyen Zonguldak Kömürspor, Kocaeli Birlikspor maçın ful konsantre… Kırmızı-lacivertli futbolcular bu maça kendileri fiziksel olarak hazırlarken, diğer yandan mentel olarak da hazırlıyor.  Maça odaklanan  Kırmızı-lacivertliler, karşılaşmadan 3 puanla dönmek istediklerini belirttiler.

Keyifler yerinde

Zonguldak Kömürspor’da Kocaeli Birlikspor maçı öncesi moraller oldukça yerinde. Kırmızı-lacivertli takımın dünkü idmanında başta teknik direktör Şenol Demir olmak üzere futbolcuların keyifli olduğu gözlendi. Şenol Demir ve kırmızı-lacivertli futbolcuların idman sırasında yüzünden gülücükler hiç eksik olmadı

 Zonguldak Kömürspor, dış transferde anlaştığı 7 isimin lisansını çıkardı. 

YENİLERİN LİSANSI ÇIKTI

Sezonun startını Kocaeli Birlikspor maçıyla verecek Zonguldak Kömürspor’da bu karşılaşma öncesi lisans işleri tamam… Kırmızı-lacivertli takım, mevcut futbolcuların lisansını güncellerken, sezon başında anlaşma sağladığı 7 futbolcunun lisansların çıkardı.  Yönetim, Erdinç Pekgöz, Osman Kurtuldu, Osman Berkay Özçelik, Sefa Aksoy, Serkan Küçük ve Sinan Uzun’un lisans işlerini halletti. Bu isimler, Şenol Demir tarafından şans verilmesi halinde Kocaeli Birlikspor maçında oynayabilecek.

 EMRULLAH TOPRAK İLE ANLAŞILDI

Zonguldak Kömürspor, sezon başı hazırlık döneminde, idmanlara çıkardığı Emrullah Toprak ile anlaştı. Takımın kendi tesislerinde başlattığı ve sonrasında Bolu ve Kızılcahamam kamp kadrosunda yer alan Emrullah,  Teknik Direktör Şenol Demir tarafından takıma faydalı olacağı düşünülerek transferi gerçekleşti. 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun lisanlı çıktı.

Emrullah, geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig’de tamamladı. Genç orta saha, sezonun ilk yarısında Serhat Ardahanspor, ikinci yarısında Arnavutköy Belediyespor forması giydi. Her iki takımda toplam 19 maçta görev alan Emrullah, 1 gol attı.

 

 Zonguldak Kömürspor, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar ki zaferin 94’üncü Yıl dönümünü unutmadı

 

Büyük Taarruz Zaferinin 94. Yıldönümünü kutladılar

 

 

Sezonun ilk haftasında Kocaeli Birlikspor’u konuk edecek Zonguldak Kömürspor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94’üncü yılını kutladı. Kırmızı-lacivertliler, Büyük Taarruz Zaferinin 94. Yıldönümünde  Türk Bayrağı açtı.

 

*****************

 

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümü tüm ülkede kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk milletinin kaderinin değiştiği gün olarak tarihe geçen bu özel ve anlamlı günde 2’nci Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürsporlu futbolculardan kutlama geldi.  3 Eylül Cumartesi günü  oynayacakları Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-lacivertli takım dünkü idman öncesi  Türki bayrağı açarak, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u andı ve   bu kapsamda kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı  kutladı.

GURURLA KUTLUYORUZ”

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, “ aziz Türk milletinin gücünü tüm dünyanı ilk olarak gördüğü 1922 senesinde Atatürk ve silah arkadaşları büyük bir zafer yaşadılar.  Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 94. yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz” dedi.