ZONGULDAK İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ KİLİDİ VURDU

 Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübü, maddi imkansızlıklar nedeniyle kilidi vurmak zorunda kaldı. 

Uzun yıllar Zonguldak’ı İşitme Engeliler 2.Liginde temsil eden Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübü maddi imkansızlıklarnedeniyle bu sezon lige katılmama kararı aldı. Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübünün lige katılmaması spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübü antrenörü ve Başkanı Ayhan Hotan lige katılmayacakları için boşta kalan oyuncularını kiralama kararı aldı.

“Maddi imkansızlıklardan dolayı lige katılmama kararı aldık”

Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübü ve antrenörü ve Başkanı Ayhan Hotan, maddi imkansızlıklardan dolayı lige katılmayacaklarını söyleyerek,” Uzun yıllar Zonguldak’ı işitme engelliler 2’inci liginde temsil ettik. Bu sezon maddi imkansızlıklardan dolayı lige katılmama kararı aldık. Artık yapacak bir şeyimiz kalmadı. Elimizden geldiğince Zonguldak’ı işitme engelliler ikinci liginde temsil etmeye çalıştık. Lige katılamayacağımız için oyuncularımızın kiralama kararı aldık” dedi. 

Çavuşoğlu ve Kalyoncu Düzcespor’da

Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübünün lige katılmama kararının ardından Zonguldak İşitme Engelliler Spor Kulübü’nde forma giyen 22 yaşında ki sol açık oyuncusu Rıfatcan Kalyoncu ve 30 yaşında ki tecrübeli stoper oyuncusu Sercan Çavuşoğlu 2.Lig ekibi Düzcespor’a transfer oldu.

Emre Can BAYRAM