Zonguldak Kömürspor, Fethiyepsor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti

 

ZONGULDAK KAYIP

 

Son 2 maçta önüne geleni deviren Zonguldak Kömürspor, sahasında takıldı. Kırmızı-lacivertli takım, sıralama altında bulunan ege temsilcisi Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında Zonguldak, Onur’un penaltısıyla 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra bu kez konuk takım penaltı kazanırken topun başına geçen Bekir, eşitliği sağladı: 1-1 Üstünlük golü için yüklenen Zonguldak Kömürspor, girdiği sayısız pozisyondan yararlanamayınca mücadele 1-1 sona erdi.

 

******************************

 

Zonguldak Kömürspor,  Fethiyespor ile oynanan 14’üncü haftayı 1 puanla kapattı. Kırmızı-lacivertli takım, ege temsilcisi ile karşılıklı atılan penaltı golleriyle sahadan 1-1lik beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Üsküdarspor ve zorlu Keçiörengücüspor maçlarından 6 puanla ayrılan Zonguldak Kömürspor, seriyi sürdürmek için sahasında fethiyespor ile karşı karşıya geldi.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Saha ve seyircisi önünde maça mutlak galibiyet parolasıyla başlayan Zonguldak Kömürspor tutuk bir ilk yarı geçirdikten sonra ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Mücadelenin 46’ncıu dakikasında Okan Eken’in kaleci tarından düşürülmesiyle orta hakem Alper Çetin tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan  Onur Eriş, topu tavana asarak skoru 1-0 yaptı. Konuk takım bu golden 10 dakika sonra kazandığı penaltıyı Bekir’le gole çevirerek eşitliği sağladı: 1-1

ZONGULDAK FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Zonguldak Kömürspor, yediği golün santrasıyla birlikle rakip kaleye yüklendi. Kırmızı-lacivertli takım üstünlük golü için sağlı-sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Ancak Kırmızı-lacivertli futbolcular, girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Hal böyle olunca mücadele karşılıklı penaltı golleriyle 1-1 sona erdi.

 

*** Zonguldak Kömürspor bu sonuçla çok önemli 2 puan kaybederken puanını 20 yaptı

 

*** Keçiören maçının mimarı Turan Yılmaz, son dakikada yakaladığı net fırsatı değerlendirmedi

 

STAT: Devrek İlçe

HAKEMLER: Alper Çetin**, Rahman Kalyoncu**, Bahadır Yıldırım**

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Osman***, Sefa**, Okan***, Onur***, Hüseyin**(Dk.79 Sinan*), Osman Berkay**, Erdinç**, Batuhan**, Ercan**(Dk.86 Selçuk**), Turan**, Mert**(Dk.90 Furkan?)

FETHİYESPOR: Kubilay**, Bayram**, Bekir**, Hüseyin**(Dk.56 Cemre**), Emir**, Hakan**, Mert**, Selçuk**, Aytaç**(Dk.78 Berat**), Oktay**(Dk.56 Nurettin**), Hakkı Can** GOLLER:

Dk.47(P.A) Onur Eriş(Zonguldak Kömürspor), Dk.57(P.A) Bekir Ozan(Fethiyespor)

 

Toplu sonuçlar

Konya Anadolu-Kocaeli Birlikspor: 0-1

İstanbulspor-Bucaspor: 0-1

Anadolu Üsküdarspor-Keçiören: 0-0

Amed Sportif-Sivas Belediyespor: 2-1

Nazilli Belediyespor-Ofspor: 1-3

Hacettepespor-Erzurumspor: 3-3

Büyükçekmece-Fatih Karagümrük: 1-1

Kahramanmaraş-Pendikspor: 1-2