Sahasında Karabük’e yenilen Zonguldak,  3’üncü haftayı da puansız kapattı

 Zonguldak kayıplarda

 Zonguldak Veteranlar, 3’üncü haftası geride kalan Batı Karadeniz Grubu’nda sahasında Karabük’e yenilerek üst üste 2’nci yenilgisini aldı. Temsilcimiz,  bu yenilgiyle haftayı 3 puanla 4’üncü sırada kapattı.

***********

  Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Grubu üçüncü hafta maçları tamamlandı. Eski profesyonel ve amatör futbolculardan oluşan takımların mücadelesi oldukça çekişmeli geçiyor. Büyük bir heyecanla devam eden ligin 3’üncü haftasında Zonguldak Veteranlar, sahasında Karabük Veteranları konuk etti.  Temsilcimiz mücadeleden 4-1 yenik ayrılarak üst üste 2’nci mağlubiyetini aldı. Zonguldak, bu yenilgiyle 3 puanla 4’üncü sırada haftayı kapattı.

SAMSUN ZİRVEYE AMBARGO KOYDU

ilk iki haftayı galibiyetle kapatan  Grubun iddialı takımı Samsun Veteranlar, 3’üncü haftayı da firesiz kapattı. Kendi evinde Akçakoca Gökspor takımını  6-1 yenen Samsun 3’te 3 yaparak liderliğini sürdürdü.

BARTIN-ÇORUM YENİŞEMEDİ

3. haftada kozlarını paylaşan Bartın Kozcağız Belediyespor ile Çorum Hitit Masterler  2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar. Bartın Kozcağız Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 4'e çıkarırken, Çorum Hitit Masterler takımı ise yine deplasmanda berabere kalarak 2 puanla haftayı tamamladı.