Zonguldak Kömürspor’da tüm gözler Kocaeli Birlikspor maçına çevrildi

 

 

ZONGULDAK KOCAELİ’YE ODAKLANDI

 

 

Zonguldak Kömürspor, 10 yıl aradan sonra mücadele edeceği 2’nci Lig’de sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarına start verdi. Kırmızı-lacivertli takımda, masöründen malzemecesine, futbolcusuna ve teknik heyetine kadar bu karşılaşmaya odaklandı.

 

*******

 

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, sezonun ilk haftasında Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli takım geçtiğimiz sezondan kalan  4 maç sahasında  seyircisiz oynama cezasının ilkini Kocaeli Birlikspor maçıyla çekecek. Kırmızı-lacivertli takım, 3 Eylül Cumartesi günü Devrek Stadı’nda seyircisiz oynanacak mücadelenin hazırlıklarına başladı. Kırmızı-Zonguldak,, 10 yıl aradan sonra mücadele edeceği 2’nciLig’deki ilk sınavına ful konsantre şekilde hazırlanıyor. Şenol Demir yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda haftanın ilk çalışmasını yapan kırmızı-lacivertliler, düz koşu ile idmana başladı. Ardından rejenerasyon idmanı ile devam eden Zonguldak Kömürspor, antrenmanın son bölümünde topla çalışma gerçekleştirdi.

Kırmızı-lacivertli, takım sezona  galibiyetle başlamak için, Kocaeli Birlikspor’a konsantre oldu. Masöründen malzemecesine, futbolcusundan teknik heyetine herkes bu zorlu maçı düşünüyor.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

 

PLANLARIMIZ GALİBİYET ÜZERİNE

 

“Takımın ve şehrin morali için Kocaeli Birlikspor maçı bizim önemli. İnşallah iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Biz elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya mecburuz”

 

***************

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, idman öncesi açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına konuşan Demir, sezon hazırlıklarında çok iyi çalıştıklarını ve bu çalışmaların meyvesini Kocaeli maçında almak istediklerini belirtti.  Sahalarında 4 maç seyircisiz oynayacak olmalarına  değinen Demir, “inşallah  bu durum takıma olumsuz yansımaz” dedi ve ayrıca  ilk yarı alacakları puanların çok önemli olduğunu söyledi.

“TAKIMIN VE ŞEHRİN MORALİ İÇİN KOCABİRLİKSPOR MAÇI BİZİM ÖNEMLİ”

Zonguldak Kömürspor’un Teknik Patronu Şenol Demir, İlk yarı alacakları puanların çok önemli olduğunu söyleyerek, “10 Yıl aradan sonra 2’inci lig yeni sezonumuz hayırlı olsun. Takımın havası gayet iyi. İnşallah bu gayret ve çabanın meyvesini ligin ilk maçında almayı hedefliyoruz. Tabi ki de kendi sahamızda 4 maç cezalı olmamız istemediğimiz bir durum. İnşallah bu durum bizim lehimize dönmez. İnşallah bu durumdan hasarsız çıkarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Bu anlamda ilk yarı da alacağımız puanlar önemli. Takımın ve şehrin morali için Kocaeli Birlikspor maçı bizim önemli. İnşallah iyi bir başlangıç yapmayı planlıyoruz. Biz elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya mecburuz. 2.Lige çıktık diye bu iş bur da bitmez. Biz sahaya çıktığımız sürece en iyisini yapmak zorundayız. Sezon başından beri koşan mücadele eden pes etmeyen yılmayan bir takım yaratamaya çalıştık. İnşallah sahada bunu da ortaya koyacağız.”