TFF 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un U-13-14 yaş grubunda altyapı çalışmaları antrenör Muhammet Şafak ve Sadettin Birinci yönetiminde devam ediyor.

Minik elmaslar antrenör Muhammet Şafak ve Sadettin Birinci yönetiminde Fener sahasında uzun bir eğitimden geçerek geleceğin futbolcu adayları olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Yaz boyunca futbolun temel eğitimlerini almaya devam eden minik elmaslar kış ayında da profesyonel takımların altyapıları ile hazırlık maçları yaparak çalışmalarını sürdürecek.

Altyapı antrenörü Muhammet Şafak; ‘’Antrenmanlarımız profesyonel takımların altyapıları ile hazırlık maçları yaparak devam edecek’’

Zonguldak Kömürspor’un altyapı antrenörü Muhammet Şafak, Zonguldak Kömürspor altyapısında antrenman kesmemeye özen gösteriyoruz. Hafta içi spor okulu çalışmalarımız devam ederken, Yaş gruplarımızda da antrenmanlarımızı hiç kesmedik. Şuanda da bu sene U-13,U-14 karışık antrenman yapıyoruz. Zonguldak Kömürspor’da 2 senedir antrenman kesmiyoruz. İyi bir çalışma içerisindeyiz. Kaliteli çalışma ile birlikte yavaş yavaş hedefe ilerliyoruz. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefi 5 6 seneye yayıyoruz. Bu hedef doğrultusunda yaptığımız çalışmalar meyvesini veriyor. Bu sene de altyapı çalışmalarımız, profesyonel takımların altyapıda ki takımları ile hazırlık maçları yaparak devam edecek. İnşallah önümüzde ki senelerde Zonguldak Kömürspor A takımı oyuncu kazandırmaya başlayacağız’’dedi.

Emre Can BAYRAM