Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, 5-1 galip geldikleri maçın ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maçta Kömürspor rakibini 5-1 yenerek 11 puanla ligde ikinciliğe yükseldi.
Ligin başlamasından bu yana iyi oynamalarına karşılık basit hatalarla puan kayıplarının yaşandığını ifade eden teknik direktör Cahit Terzi, “Şimdi biz beş haftadır gerçekten iyi oynadık. Ama çok basit hatalarla puan kayıplarımız oldu. Bizim takımın Kayseri maçındaki oyununu zaten herkes gördü. Ben çocuklara Kayseri maçında oynadıkları oyunun üzerine bir şeyler katmalarını istedim. Skorer oyun oldu. Bol bol pozisyona girdik. Kafadan 2-0’ı yakaladık. Penaltı kaçırdık, sonra yine gol pozisyonuna girdik. Kime ne görev verdiysek oyun oynadılar” dedi.
Düzyurtspor’u 5-1 yenmelerine rağmen rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu hatırlatan Cahit Terzi, “Karşımızdaki takımın beş yediğine bakmayın. Düzyurt her zaman şampiyonluk mücadelesinde olacaktır. Onlar gerçekten iyi takım, tabi bizde de bugün gerçekten çocukların mücadelesi çok üst düzeydi. Kayseri maçının moral bozukluğu oynadıkları oyun karşılığını alamadıkları için Kayseri maçının hırs oldu. Gerçekten çok iyi mücadele ettik yolumuza devam edeceğiz. Bu işte biz de varız. Herkes gibi biz de varız. İmkanlar gerçekten zor. Biz bu imkansızlıklar ve zor şartlarda. Yine sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Terzi, gol yollarındaki sorunun çözülmesiyle birlikte ligde mücadelelerini arttırarak şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade etti.