Zonguldak Kömürspor, transferde sessizliğini bozdu. Kırmızı-lacivertli takım, bir süredir temasta olduğu Amedspor'un stoperi Şevket Güngör ile herkonuda anlaştı.
Kırmızı-lacivertli takım, dış transferde ilk bombasını patlattı. Stoper bölgesi için arayışlarda olan temsilcimiz, gündemine geçen sezon aynı grupta mücadele ettiği Amedspor'un stoperi Şevket Güngör'ü aldı. Yönetim, bir süredir temasta olduğu futbolcuyu şehre davet ederek görüşme masasına oturdu. Bugün öğleden sonra yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Zonguldak Kömürspor ile her konuda anlaşan Şevket, resmi sözleşmeye imzayı attı.

Zonguldak Kömürspor’un yeni transferi Şevket Güngör, hedefinin Zonguldak Kömürspor’da şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyerek, “Zonguldakspor, geçmişi olan başarılarla dolu olan köklü bir takım. Bugünde şehrimizin kulübümüzün beklentileri geçmiş günlerini özlemekte. Hedefi de bu doğrultuda. Bende bu hedefler doğrultusunda bu takıma hizmet etmek için buradayım. İnşallah hepimiz adına hayırlı ve güzel bir sezon olur. Hep birlikte yolu şampiyonluk olan bir sezon geçirmiş oluruz.  Manisa Turgutluluyum. Turgutlu altyapısından yetiştim. Daha sonra Sarıyer, Denizli Belediye ve Amedspor takımlarında oynadım. “dedi.