Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Kömürspor’a moral vermek için dünkü idmanı ziyaret etti. Görevde bulunduğu sürede kulübe her türlü desteği veren Başkan Akdemir, Zonguldak Kömürspor’un başarısı için şehrin güç birliği yapması gerektiğinin altını çizdi.

“ŞEHRİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPMASI GEREKİR”

Kendileri için Zonguldak Kömürspor’un çok önemli bir kulüp olduğunu söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir , “Zonguldak Kömürspor şehir için önemli bir faktör. Takımın eski şaşalı günlerine döneceğini ümit ediyoruz.  Kulübün yöneticileri, takımı bir üst lige çıkarmak için çok çalışarak hassasiyetle davranıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu zor koşullarda zor imkanlarla bu işin üstesinden gelmeye çalışıyorlar. Tabi bizde hem manevi hem de maddi destekle takımın yanındayız. Elimizden geldiği kadar maddi anlamda desteğimizi sürdürüyoruz. Zonguldak Kömürspor her şeyin fazlasına layık.  Manevi desteği yürekten yapmaya çalışıyoruz. Zonguldaklı işadamlarımızdan ve esnaflarımızdan destek verilmesini istiyorum. Güç birliği oluştuğu sürece her şey tüm olumsuzluklar silinir. İnşallah bunu hep birlikte sağlayacağız.  Ben bu hafta oynanacak Tutap Şekerspor maçında takıma başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN CANER TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e hem ziyaretinden dolayı hem de bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.

Yan top çalıştılar

Zonguldak Kömürspor Tutap Şekerspor maçının hazırlıklarını dünde sürdürdü. Galibiyet düşüncesiyle karşılaşmaya hazırlanan kırmızı-lacivertli takım, Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde yan top çalışması gerçekleştirdi. Kanat oyuncularının sağdan ve soldan kestiği ortalarda hücum oyuncuları gol vuruşu gerçekleştirdi. Teknik Direktör Cahit Terzi, bu çalışmada oyuncuların gösterdiği performanstan memnun gözüktü.
Eren ARSLANYILMAZ