Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Tur maçında Kayserispor, Kömürspor’u 1-0 mağlup etti.
Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gazetecilere değerlendirmede bulundu. Kafkas, Zonguldak Kömürspor taraftarına övgüler yağdırdı.
Zonguldak’ta büyük ilgi ve alaka gördüklerini ifade eden Kafkas, “Her şeyden önce Zonguldak’ta olmaktan büyük bir keyif aldım. Çok büyük bir taraftarın önünde maç oynadık. Saha şartları pek elverişli değildi. Bu tip turlar ciddiye alınmazsa başınıza ciddi sonuçlar açabilecek, daha önce örnekleri olmuş maçlardı. Ben oyuncularımı yürekten kutluyorum. İyi mücadele örneği gösterdiler. Burada da yapılacak başka bir şey yoktu. Sonuçta da 1-0 ile turu geçen taraf biz olduk. Bir üst tura geçtik. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben bir de Zonguldak Kömürspor’un yönetim kuruluna, değerli başkanına bize hediyeler veren taraftar grubuna çok teşekkür ediyorum. Zonguldak Kömürspor’a da başarılar diliyorum. Daha önceki örneklerde olduğu gibi yenilebilirdik. Zonguldak Kömürspor oyuna çok iyi başladı. Önemli ataklar da geliştirdi. Acemilikleri bizim biraz işimize yaradı. Daha da zor duruma düşebilirdik” dedi.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR CEPHESİ
Hakemin bazı pozisyonlarda ters kararları olduğunu ifade eden Kömürspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ise, “Güzel bir maç oldu. Çocuklar iyi mücadele etti. Şanssız bir gol yedik. Ama ilk devre baya bir güzel oyun oldu. Tempolu oyun oldu. Girdiğimiz pozisyonlar var. Hakemin birkaç pozisyonda ters kararları var. Okan’ın pozisyonunda penaltı verebilirdi. Buna rağmen iki takımı da kutluyorum. Centilmence güzel bir maç oldu. Bundan sonra Kayserispor’a yolunda başarılar diliyoruz” diye konuştu.