Zonguldak Kömürspor, bu haftadan itibaren zorlu bir periyoda girecek. Kırmızı-lacivertli takım, 16 Eylül tarihinde Konya Anadolu Selçukluspor maçıyla başlayacak bu zorlu dilimde 16 günde 5 zorlu maç oynayacak.

2017-2018 sezonuna  farklı Altay yenilgisiyle başlayan Zonguldak Kömürspor, 2’nci haftada Fatih Karagümrükspor’u yenmeyi başardı. Uzun zaman aradan sonra saha ve seyircisi önünde aldığı galibiyetle ilk haftadaki yenilgiyi unutturan kırmızı-lacivertli takım, bu haftadan itibaren sıkı bir maç trafiğine girecek. bu yoğun ve önemli trafikte 16 günde  5 maça çıkacak Zonguldak Kömürspor, bu periyodu en az hasarla geçmeyi hedefliyor.

4’Ü LİG 1’İ KUPA OLMAK ÜZERE 5 MAÇ ZORLU MAÇ

Şenol Demir ve öğrencileri,  zorlu periyotta ilk olarak Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacak. 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak bu lig maçının ardından, kupa mesaisine geçecek kırmızı-lacivertli takım, kendisi gibi 2’nci Lig takımı Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak. Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur mücadelesi Tuzlaspor’un ev sahipliğinde 20 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Tek maç eleme sistemine göre oynanacak kupa maçının ardından lige dönecek Zonguldak Kömürspor, 3 günlük aranın ardından Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek. 23 Eylül Cumartesi günkü bu mücadelenin ardından 27 Eylül Çarşamba günü ise 5’inci haftada Kırklarelispor ile oynayacak. Zonguldak Kömürspor’un bu zorlu periyodu 1 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçıyla son bulacak.

2 MAÇI İÇERDE OYNAYACAK

Zonguldak Kömürspor, 16 günde oynayacağı 5 karşılaşmanın sadece 2’sini kendi sahasında oynayacak. 23 Eylül Cumartesi günü Fethiyespor’u ve 1 Ekim Pazar günü oynanacak Sakaryaspor’u  Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda konuk edecek kırmızı-lacivertli takım, 2’si lig ve 1’i kupa maçı olmak üzere 3 maçı dış sahada oynayacak.

BU ZORLU PERİYOTTA 2 BİN 732 KM YAPACAK

5 karşılaşmanın 3’ünü deplasmanda oynayacak Zonguldak Kömürspor, bu  periyotta gidiş geliş mesafeleri baz alındığında 2732 km yol kat edecek.  Kırmızı-lacivertli takım, Ligde Konya Anadolu Selçukluspor (536x2) ve Kırklarelispor (538x2) kupada ise Tuzlaspor (292x2)  ile karşılaşacak

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

Şenol Demir zorlu periyot hakkında değerlendirmede bulundu

HER MAÇI TEK TEK DÜŞÜNÜYORUZ

Kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir, her maçı tek tek  ele aldıklarını söyleyerek, “Her rakibi aynı görüyor ve bu maçlara aynı disiplinle hazırlanıyoruz.   Önceliğimiz Konya Anadoluspor maçı. Bu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

 *******
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir,  16 günde oynayacak 5 zorlu maç hakkında konuştu. Kırmızı-lacivertli takımın hocası Demir,  öncelikli olarak Konya Anadolu Selçukluspor maçına odaklandıklarını söyledi.

“YAKALADIĞIMIZ ÖZGÜVENİ KONYA MAÇINA YANSITMALIYIZ”

Her maçı tek tek düşündüklerini vurgulayan Şenol Demir, “bu zorlu periyodu en az kayıpla tamamlamak istiyoruz. Ancak  her maçı tek tek ele alıyoruz. Bu nedenle önceliğimiz bu hafta oynanacak Konya Anadolu Selçukluspor maçı. Fatih Karagümrükspor galibiyetiyle gelen özgüveni Konya deplasmanına yansıtarak galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. İlk işimiz Konya’dan 3 puan almak sonrasında kupa maçımız var. Akabinde lig maçlarına devam edeceğiz. Her rakibi aynı görüyor ve bu maçlara aynı disiplinle hazırlanıyoruz.   Dediğim önceliğimiz Konya Anadoluspor maçı. Bu karşılaşmadan galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Okan Eken’den gol sözü

İlk 2 haftanın suskun ismi Okan Eken,  Konya maçıyla birlikte gollerini sıralayacağını söyledi

*********************
Zonguldak Kömürspor forvet oyuncusu Okan Eken, Konya Anadolu Selçukluspor maçında suskunluğunu bozacağını söyledi. İlk 2 haftayı boş geçen 24 yaşındaki oyuncu, Konya maçında gol atarak galibiyete katkı vereceğini belirterek, “Altay ve Fatih Karagümrük maçlarında gol atamadı. Ancak Karagümrük maçını galibiyetle kapatmamız daha önemliydi. Hem takım olarak  çıkış yakalamalıyız. Bunu da Konya deplasmanında alacağımız galibiyetle yapacağız. Bende gol atarak galibiyete katkı vermek istiyorum. Konya maçıyla birlikte gollerimi sıralayacağım” dedi.