2’nci Lig hedefi için ilk engel olan Play-Off’ları garantileyen Zonguldak Kömürspor,  kısa bir süre önce Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı seçilen Ahmet Demirci’yi makamında ziyaret etti. Maddi imkansızlıklara rağmen büyük uğraşlar vererek takımın Play-Off’lara yükselmesini sağlayan başta Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Şükrü Öztürk, Hakan Gülay ve takımın başarısında büyük emeği bulunan Teknik Direktör Cahit Terzi ile eski yönetim kurulu üyesi Akay Turhan ziyarette yer aldı. Ziyarete GMİS cephesinden Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Hakkı Arslan, Mali Sekreter Adnan Tıska ve Teşkilatlandırma Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ hazır bulundu.

“EL ELE VEREREK DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”
Başkanlığa seçilen Ahmet Demirci’ye  ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını söyleyen  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  Allah utandırmasın. Sendika bizim için her zaman önemli.  Bunu göreve geldiğimiz günden beri söylüyoruz. Biz işçi milli takımını temsil ediyoruz.  Geçmişte sendikayla aramızda bazı olumsuzluklar yaşandı ama biz hiçbir zaman küsmedik. Sendika bize küsmez, ortak noktamız işçiler, İşçi milli takımıyız. El ele vererek daha güzel günler göreceğiz” dedi.

“ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK VERECEĞİZ”
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, her zaman desteğe hazır olduklarını söyleyerek, “Sendika Başkanı ve yönetimdeki arkadaşlarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum.  Bizde madenci çocuğuyuz.  Bu kentte doğup büyüdük. 1970’li yıllarda olduğu gibi Zonguldakspor’u şaşalı günlerine getirmek için bizde sendika olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Cahit hocamızı ve ekibini de kutluyorum, inşallah Play-Off’ları aşarak 2. Lige takımı taşıyacaklardır. Sendika olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte oturup konuşacağız,  Kulüp Başkanımızla da oturup konuşacağız. Sendika’nın imkanları doğrultusunda biz desteği hazırız. Biz varsak Zonguldak için varız. Takımımız ne kadar başarı olursa kent olarak reklamımızı o kadar iyi yaparız. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla görüşüp elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız” dedi.
“HERKESİN BU TAKIMA DESTEK OLMASI GEREKİYOR”
Son yıllarda yakaladıkları çıkış ve elde ettikleri başarıya rağmen, yeterince destek göremediklerini söyleyen Teknik Direktör Cahit Terzi, “Türkiye’de unutulan bir takım Zonguldakspor. Son yıllarda yakaladığımız çıkış ve taraftarımızın verdiği destekle yeniden gündeme gelmeye başladık. Futbolun, kente reklam anlamında büyük katkısı var. Maalesef destek göremedik. Bu destek olursa Zonguldakspor’un Birinci Lig’de olduğu dönemlere gelir. Herkesin bu takıma destek olması gerekiyor.  Biz bugün varız yarın yokuz. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlara da başarılı işler bırakmak istiyoruz. Futbol bu kent için birleştirici bütünleştirici bir güç” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ