Zonguldak Kömürspor’da Pendikspor maçı öncesi keyifler yerinde…

ZONGULDAK PÜRNEŞE

 

İlk 2 haftada 4 puan çıkaran Zonguldak Kömürspor’da moraller tavan yaptı.   3’üncü haftada Pendikspor’u konuk edecek Kırmızı-lacivertli takımda futbolcular kadar Teknik Direktör Şenol Demir’in keyifli olduğu gözlendi.

******************

Sezonun ilk haftasında Kocaeli Birlikspor’u yenen, ardından 2’nci hafta da Sivas Belediyespor gibi zorlu deplasmanda 1 puan çıkaran Zonguldak Kömürspor’un keyfine diyecek yok… 2 hafta sonunda 4 puanı hanesine yazdıran kırmızı-lacivertli takımda moraller oldukça yüksek. Cumartesi günü Pendikspor’u konuk edecek Şenol Demir ve öğrencileri dünkü idmana oldukça moralli başladı. Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan kırmızı-lacivertli futbolcuların, bir hayli keyifli olduğu gözüktü. Şenol Demir tarafından kurulan parkurlarda  yapılan hareketlerde eğlenceli enstantanelerin çıkması, futbolcuları güldürdü. Bu duruma Teknik Direktör Şenol Demir’de gülerek karşılık verdi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

“PENDİK MAÇINDAN ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

 

Kırmızı-lacivertlilerin hocası Şenol Demir, Pendikspor maçı hakkında görüş belirtti. Genç çalıştırıcı, karşılarında zor bir takımın olduğunu ancak, mücadeleden alınlarının akıyla çıkacaklarını vurguladı.

 

*********************

 

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Pendikspor ile oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Dünkü son idmanda basın mensuplarına konuşan Şenol Demir, 1-1 sona eren Sivas Belediyespor maçı olmak üzere, hafta sonu oynanacak Pendikspor maçı ile ilgili ve ayrıca kupa hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

1-1 sona eren Sivas Belediyespor maçı:

“1 PUANI FAZLASIYLA HAK ETTİK”

Zorlu deplasmanda 1 puan aldıklarını hatırlatan Şenol Demir, “Sivas takımını iki defa izledik. Gelen rapor doğrultusunda genç dinamik bir ekip olduğunu biliyorduk. Ona yönelik oyunumuzu ortaya koymaya çalıştık. ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama ikinci yarı özellikle 70. dakikadan sonra 2-3 net pozisyonumuz var. Yenebilirdik,  yenilebilirdik de ama  oyunun hakkı 1 puandı. Fazlasıyla hakkettiğimizi düşünüyorum” dedi.,

Cumartesi günü oynanacak Pendikspor maçı:

“PLANIMIZI HAZIRLADIK”

Sivas’ı unutarak tamamen Pendikspor odaklandıklarını söyleyen genç hoca, “Önümüzde bir Pendik maçı var. Tabii o da iyi bir ekip bir oyuncu daha transfer ettiler. İnşallah bu müsabakadan da anlımızın akıyla çıkarız. Şu anda pek fazla bir şey demenin anlamı yok. Çalışmalarımızı yaptık. Hazırlıklarımız tamam. Hocalarımız raporları getirdi inşallah ona göre bizde planımızı hazırladık” şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası düşünceleri:

“TAKIMIN GELECEĞİ İÇİN KUPAYA KALMAMIZ İYİ OLMAZ”

21 Eylül tarihinde Şanlıurfaspor ile kupa maçı çıkacak Zonguldak Kömürspor’da Şenol Demir, Kupa maçını konuşmak için erken olduğunu söyleyerek, “Şimdilik kupa maçını konuşmuyorum. Bizim işimiz ligle. Kupayla şu anda kafamı yoracak durumum yok. Kupada da çocuklara geçmeyin diyemem tabii. Geçmesek daha iyi olacağımızı düşünüyorum takım adına Yani Zonguldakspor’un geleceği için Haftada iki maçı kaldırmamız zor olacak.  Bizi ve taraftarı yorar. Gelir açısından önemli ama bizim için öncelik olan lig. Devre arasında gidelim bakalım durum bize neyi gösterecek Takımların gücü kapasitesi ne olacak bakalım ona göre tekrar bir değerlendirme yaparız” dedi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Hazırlıklar tamamlandı

Sivas deplasmanında 1 puan çıkaran Zonguldak Kömürspor, 3’üncü haftada Pendikspor’u konuk edecek. Kırmızı-lacivertli takım, Salı gün başlattığı Pendikspor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla noktaladı.

*********************

Zonguldak Kömürspor, 3’üncü haftada sahasında konuk edeceği Pendikspor maçı hazırlıkları dünkü idmanla noktaladı. Kırmızı-lacivertli takım dünkü son idmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Saha kenarına kurulan parkurlardan geçen kırmızı-lacivertli takım, Pendikspor maçı öncesi bol bol güç depoladı. Oldukça neşeli geçtiği gözlenen idman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. İdmanı Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’de talip etti. Caner, Futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu.

 

Minik ziyaretçi

Zonguldak Kömürspor’da yardımcı antrenör Mustafa Göktaş’ın kızı Nira Göktaş, dünkü idmana renk kattı. Babası ile birlikte idmana gelen 7 yaşındaki minik Nira, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ağabeylerini izledi.  Elinde futbol topu ile idmanı takip eden Nira Göktaş, bir süre saha içinde durduktan sonra, portatif tribüne çıktı