Zonguldak Spor Kulübü yöneticileri tarafından Devrek Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Zonguldak Spor Kulübü yöneticileri tarafından başkan Süleyman Caner nezaretinde Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye nezaket ziyaretinde bulunuldu. Zonguldak Spor’a maddi ve manevi destek için ile bağlı tüm ilçe belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Zonguldak Spor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,” Takıma gelir maksadıyla Zonguldak Spor adına 5000 bin adet takvim yaptırdık bunları satarak takımımıza maddi gelir elde etmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar Zonguldak, ilçe ve beldelerinde gerek sivil toplum kuruluşları, gerek iş adamlarımız ve gerekse taraftarımıza bu takvimlerden satarak takımımızın ihtiyacı olan maddi geliri temin etmeye çalışıyoruz. İlçe ve belde belediyelerimizi hemen hemen tamamladık birkaç belediyemiz kaldı bunlardan birisi de sizdiniz bizleri geri çevirmediniz bunun için sizlere yönetim kurulu ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Zonguldak Spor sadece benim değil hepimizin takımı elde edilecek başarılarda hepimizin başarısı olacaktır” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Bizde belediye olarak aynı zamanda bir taraftarız belediyemizin mali gücü çerçevesinde tabii ki kulübümüze destek sağlayacağız Zonguldak Spor bizimde takımımız gönül ister ki her konuda maddi destek sağlayalım. Amatörde Devrek Spor’u desteklemeye çalışıyoruz o da bizim kulübümüz. Zonguldak Spor’un şampiyon olabilmesi için maddi anlamda da durumun iyi olması gerekiyor bu da bizlerin ve diğer kurum ve kuruluşların destekleriyle olabilecek bir durum inşallah kulübümüzü çok parlak günler bekliyor” diye konuştu.

Belediye Başkan yardımcısı Muhsin Dede ve Devrek Belediye Spor Başkan Mustafa Karaelmas’ın da hazır bulunduğu ziyarette tanesi 20 TL den satılan takvimlerden 150 adet satın alan Mustafa Semerci’ye Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından günün anısına Zonguldak Spor’un forması ve atkısı hediye edildi.