İlk hafta Akçakoca engelini rahat geçen Zonguldak Veteranlar, 2’nci hafta mücadelesinde Bartın Kozcağız Belediyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü deplasmana çıkacak Zonguldak Veteran rakibini yenerek 2’de 2 yapmayı hedefliyor.
****************
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve bir döneme damga vurmuş eski futbolcuların oluşturduğu Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz Grubu’nda 2’nci haftaya heyecanı…  6 takımın boy gösterdiği Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele eden Zonguldak Veteranlar 2’nci hafta mücadelesinde Bartın Kozcağız Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Bartın’da 19 Kasım Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 17.00’da start alacak.

Kadrosunda Galatasaray ve Milli takımın eski futbolcusu Ergün Penbe’nin yer aldığı ve aynı zamanda Zonguldaklı eski futbolculardan oluşan Zonguldak Veteran ilk hafta sahasında Akçakoca Veteraları 3-0 mağlup etmişti.  Eski ünlü futbolcular bu kez Bartın’ı yenerek 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

SAMSUN HAFTAYA LİDER GİRİYOR

Zonguldak Veteranlar, ilk hafta aldığı 3-0’lık Akçakoca galibiyetiyle, 2’nci haftaya 2’nci sırada giriyor. Grubun iddialı takımı Samsun Veteranlar  averajla liderlik koltuğunda oturuyor.  İlk hafta maçları sonunda lider durumda bulunan Samsun Veteranlar deplasmanda Çorum Hitit Masterler ile karşılaşacak. Galibiyeti bulunmayan  Akçakoca Veteranlar ile  ilk haftayı 1 puanla kapatan Karabük Veteranlar takımı Akçakoca şehir stadında karşı karşıya gelecekler.

Eren ARSLANYILMAZ

 

 


Batı Karadeniz Grubu’nda 2’nci hafta programı

11:30 Çorum Hitit Masterler – Samsun Veteranlar (1 Nolu Sentetik Saha)
13:00 Akçakoca Veteranlar -Karabük Veteranlar (Akçakoca Şehir Stadı)
17:00 Bartın Kozcağız Bld. – Zonguldak Veteranlar (Kozcağız Stadı)