Zonguldaklı genç yetenekler, Ömer Akan, Selçuk Koçaklı ve Görkem Akdeniz’e 1.Lig ekibi Afjet Afyonspor’un daveti üzerine seçmelere davet edildi… 3 gündür seçmelerde boy gösteren genç yetenekler gösterdikleri başarılı performans ile Afjet Afyonspor formasını kaptı.

Zonguldak Kömürspor’un altyapı antrenörü Oğuzhan Akman ve Terakkispor antrenörü Nahit Zülfikar’ın yetiştirmiş olduğu genç yetenekler Ömer Akan, Selçuk Koçaklı ve Görkem Akdeniz’e 1.Lig ekibi Afjet Afyonspor talip oldu.

Uzun zamandır Afjet Afyonspor’un altyapı antrenörlerinin takibi altında olan genç yetenekler, seçmelere davet edildi. 3 gündür Afyon’da seçmelerde boy gösteren Zonguldaklı genç yetenekler, Afjet Afyonspor altyapı antrenörleri tarafından çok beğenildi. 18 yaşında ki Ömer Alkan, 16 yaşında ki Selçuk Koçaklı ve 16 yaşında ki genç oyuncu Görkem Akdeniz orta saha mevkiinde oynuyor.  3 oyuncuda seçmelerde gösterdikleri başarılı performans ile Afjet Afyonspor’un altyapısına kazandırıldı. Önümüzde ki günlerde lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından 3 oyuncuda Afjet Afyonspor formalarını ile alt yaş kategorilerinde forma giyecek.

Emre Can BAYRAM