Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kongre gidiyor. TFFHGD Zonguldak Şubesi kongreyi 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 18.00'da Zonguldak Belediye Nikah Salonunda yapılacağını duyurdu. 

Konu hakkında açıklama yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şubesi:"Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu, aşağıda belirtilen gündeme göre 11 Mart 2021 Perşembe Günü Saat 18.00’da Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda yapılacaktır. Belirtilen tarihte yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 18 Mart 2021 tarihinde aynı yer ve saatte tekrar gerçekleştirilecektir.

İŞTE GÜNDEM MADDELERİ ŞU ŞEKİLDE

GÜNDEM: 1.Açılış ve Yoklama.
2.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.
3.Divan Heyetinin Teşkili ( 1 Başkan, 1 Başkan Yardımcısı ve en az 2 Katip Üye Seçimi yapılacaktır).
4.2018 – 2021 Faaliyet Dönemi Yönetim Kurulu Mali ve İdari Faaliyet Raporunun Okunması.
5.Denetleme Kurulu Raporunun Okunması.
6.Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporlarının Müzakeresi, Oya Sunulması.
7.Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Raporlarının Ayrı Ayrı İbra Edilmesi.
8.2021 – 2024 Faaliyet Dönemi Tahmini Bütçesinin Okunması, Müzakeresi ve Fasıllar Arası Aktarma Yetkisinin Yönetim Kurulu’na Verilmesi ve Oya Sunulması.
9.Derneğin Zorunlu Giderlerinin Karşılanabilmesi İçin Hakem ve Gözlemcilerin Bütün Müsabaka Tazminatlarından Yapılacak Yüzdelik Kesintilerinin Belirlenmesi ve Yönetim Kurulu’na Kesintilerin Yapılabilmesi / Toplanabilmesi İçin Yetki Verilmesi.
10.Şube Başkanı, Yönetim Kurulu Asil/Yedek Üyeleri, Denetleme Kurulu Asil/Yedek Üyeleri ve Genel Merkez Asil/Yedek Delegeleri Seçimleri.
11.Dilek ve Temenniler.
12.Kapanış.