Sakarya’da düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde Zonguldak’lı 6 Kung Fu sporcuları şampiyonluk ve derecelerle döndü. 
Türkiye Gençler ve Büyükler bay & bayan Wushu Taoluwushu sanda – lıght sanda – tuı shou kunfu şampiyonası 2021 uluslararası, balkan, Avrupa ve dünya şampiyonaları için Türk milli takım seçmeleri müsabakaları 04 – 14 temmuz 2021 tarihinde Sakarya’da  gerçekleşti.  
Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Zonguldak’tan yaklaşık 15 sporcu katıldı. Bu şampiyonada  15 sporcunun arsından 6 sporcu başarı elde etti.
Şampiyonada bayanlarda Melike Şen ve erkeklerde ise Bekir Kaya şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldular. Diğer sporcular ise Özgür Öncel, Ayşen Becer 2. olurken, Mahmut Cin  ve Oktay Ören ise 3. olarak gümüş madalyanın sahibi oldular. 
Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde  Şampiyon olan Zonguldaklı sporcular Melike Şen ve Bekir Kaya Bulgaristan da yapılacak Avrupa Şampiyonasına gitmeyi hak kazanırken, dereceye giren bir diğer Zonguldaklı sporcular Özgür Öncel, Ayşen Becer, Mahmut Cin  ve Oktay Ören Uluslararası Şampiyonalarda milli formayı giyecekler.