ZONGULDAKLI SPORCU’YA MİLLİ DAVET

Zonguldaklı bayan taekwondo sporcusu İlknur Kabuk, Hatay’da yapılacak olan KyokushinKarete milli takım seçmelerine davet edildi

Zonguldaklı teakwondo antrenörü Bülent Çiçek’in sporcusu İlknur Kabuk, 7-11 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Budokaido KyokushınAshıhara  Bay Bayan Kata Kumit Türkiye Şampiyonasında   Türkiye ikincisi oldu. Kabuk almış olduğu bu başarıyla 1-5 Ağutos tarihleri arasında Hatay’da yapılacak olan Kyokushin Karete milli takım seçmelerine davet edildi.  Zonguldak sporcu İlknur Kabuk seçmelerde birinci olduğu takdirde ilk kez milli formayı giyerek Amasya’da yapılacak olan Uluslar arası Avrasya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.  

‘’Hedefimiz milli formayla şampiyonluk’’

Zonguldaklı taekwondo antrenörü Bülent Çiçek, İlknur’un iyi bir sporcu olduğunu söyleyerek, ‘’ İlknur gerçekten iyi bir sporcu. Mayıs ayında yapılan şampiyona’da Türkiye ikincisi olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti. İlknur şampiyona da almış olduğu dereceyle şimdi de milli takım seçmelerine davet edildi. İnanıyorum ki orada da başarı gösterip Amasya’da yapılacak olan Uluslar arası Avrasya Şampiyonasında milli formayla ülkemizi temsil edecek. Hedefimiz inşallah milli formayla şampiyonluk. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ’’dedi. 

Emre Can BAYRAM