Misli. Com. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Manisa FK ile oynanan ve 0-0'berabere biten maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Zonguldakspor'un Manisa FK karşısında iyi oynadığını ancak  net golleri atamadıkları için galibiyeti kaçırdıklarını belirten Başkan Cener, 3 puanı kaçırdık ancak ligde kalma yolunda 1 puanında çok değerli olduğunu ifade etti. 

Başkan Caner ayrıca, "Bu sezonu  hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin  planlamasına  başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım.  Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz,  bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak  el ele verip bir şeyler yapmamız lazım"diyerek Zonguldak'ın önde gelenlerine destek çağrısında bulundu. 


3 ALMAMIZ GEREKEN MAÇTA 1 PUAN ALDIK 


Manisa FK karşısında oynanan futbol ve alınan 1 puan nedeniyle oyuncuları tebrik eden Caner, "Öncelikle  buraya şampiyonluğu garantilemiş olarak gelen Manisa FK karşısında iyi bir performans sergileyen  teknik ekip ve  oyuncularımızı  kutluyorum. Özellikle maçın ilk yarısında  net pozisyonlar yakaladık. Bunlardan birkaç tanesini  değerlendirebilsek  beklide 3 puanla ayrılabilirdik.1 puanda  hiç yoktan  iyidir. Ligde kalma yolunda çok  değerli olacaktır. Ben  tekrar tüm ekibi kutluyorum. Kalan 3 maçımızdan da puanlarla ayrılarak bu sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.”dedi. 


ZONGULDAKSPOR'A SAHİP ÇIKMALI 


2-3 sezondır her konuda sıkıntı yaşadıklarını ancak, gelecek sezon için Zonguldak'ın önde gelenlerinin Zonguldak Kömürspor'a destek çıkması gerektiğini belirten Caner, "
”Sezonu  hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin  planlamasına  başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım.  Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz,  bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak  el ele verip bir şeyler yapmamız lazım."dedi. 


YILLARDIR KARŞILIK BEKLEMEDEN TAKIM DOKTORLUĞUNU YAPTI


Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ın her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanında olduğunu belirten Caner," Belediye Başkanımız Dr.Selim Alan zaten kulübün içinden gelin biri. Yıllardır  karşılık beklemeden takımın doktorluğunu yaptı. Hep birlikte yürüyerek 2 şampiyonluk kazandık. Zorlu maçlarda  takımla birlikte oldu.  Yine olmaya devam edecektir. Belediye Başkanlığında 2. Yılını geride bıraktı.  İnşallah  önümüzdeki sezon birlikte hareket edip el birliği ile güzel işler yaparız”dedi