Ligin ilk hafta maçında bir golün bir de kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada temsilcimiz Zonguldakspor, Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu. Akhisarspor’a 3 puanı getiren golü ise 80’de Bertuğ Bayar’dan geldi. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, ligin ilk hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Manisa temsilcisi Akhisarspor ile karşı karşıya geldi.  
Oldukça çekişmeli geçen müsabakada konuk ekip Akhisarspor maçın 80. dakikasında Bertuğ Bayar’ın attığı golle Zonguldakspor’u 1-0 yenerek  3 puanın sahibi oldu. 
Temsilcimiz Zonguldakspor ise Akhisarspor karşısında kazanmak için hırslı ve mücadeleci olmasına rağmen son vuruşlarda oldukça etkisiz kalınca sahadan puansız ayrıldı.    
Ligin ilk hafta maçında saha ve seyircisi önünde puan kaybeden Kırmızı-Lacivertli futbolcular sahayı üzgün terk ederken, Akhisarspor ise 3 puanın sevincini yaşadı.  

 

TEKNİK ADAM CAFER AYDIN MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cafer Aydın’ın geçen sezon Elaziğspor’u çalıştırırken, Sivas Belediyespor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle PFDK sev edilmişti.  4 resmi maç ceza alan Aydın, Zonguldakspor’un Akhisar Belediyespor ile oynadığı ilk maçı tribünden izledi.
 

FUTBOLCULAR MADENCİ TÜNELİNDEN GEÇTİ

Her iki takımın futbolcuları Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in  projesi kapsamında soyunma odalarının çıkışına yapılan madenci tünelinden geçti. Kırmızı- Lacivertli futbolcular maden işçisi bareti ve Türk Bayrağı ile sahaya çıktı. Hakan Yüksel’in bu projesi ise taraftarlardan büyük alkış aldı.  
 

ZONGULDAKSPOR MOR FORMA İLE SAHAYA ÇIKTI
 

Kırmızı-Lacivertli takım, Akhisarspor’la oynanan maça kadına şiddete dikkat çekmek için özel tasarlanan mor renkli forma ile sahaya çıktı. Zonguldakspor’un bu hareketi ise tribünde yer alan kadınlar başta olmak üzere taraftarlardan büyük alkış aldı. 
 

MAÇIN ARDINDAN GERGİN ANLAR YAŞANDI
 

Maçın bitimi sonrasında Zonguldaksporlu bazı futbolcular ile Akhisarsporlu futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Yöneticilerin araya girmesi ile olay büyümeden önlendi. 
 

MÜSABAKANIN ÖNEMLİ DAKİKAKALARI
 

Dk.20 Akhisarsporlu Bora ceza sahası çaprazında topla buluştu. Kaleyi karşısına alır almaz yerden sert şut çıkardı. Açıyı iyi kapatan kaleci Sinan Ören topu kontrol etmekte zorlanmadı. 
 

Dk. 27 Zonguldakspor'da Şahin Ali kornerden ortaladı, Osman Paşa ön direkte iyi yükselerek kafayla vurdu. Top üst direkten auta çıktı.
 Dk.29 Akhisarspor'da ceza sahası içerisinde topla buluşan Bertuğ Bayar kontrol edip yerden sert çıkardığı şut yan direkten auta çıktı.
 Dk.41 Aykut Emre ceza sahasına ortaladı, Emre Kara rakip savunmaya rağmen yükseldi, vurdu. Top, kalecinin kontrolünde üstten auta çıktı.
Dk. 52 Zonguldakspor'da Aykut Emre Yakut'un attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
Dk. 77 Akhisarspor'da Bertuğ Bayar ceza sahası içinde kafayla iyi vurdu. Osman Paşa kaleye giden topu kafayla çıkardı.
 Dk. 80 Akhisarspor Bertuğ Bayar’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Dk.85 Zonguldakspor’da kırmızı kart Muhammet Ali Kol takımını 10 kişi bıraktı.
Müsabakada Zonguldakspor, Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu.

 

ZONGULDAKPOR 1-0 AKHİSARSPOR
 

STAT: Karaelmas Kemal Köksal
HAKEMLER: Fevzi Erdem Akbaş (x), Mücahid Erdem Çelebi (x), Göktuğ Hazar Erel (x)
ZONGULDAKSPOR: Sinan (xx) - Muhammed Ali (xx), Hakan (xx), Osman Paşa (xx), Muhammet (x)(Dk.73 Ertuğrul x), Sefa (xx)(Dk.73 Eyüp x), Şahina Ali (x), Ercüment(x)(Dk. 80 Tezcan x), Aykut Emre (xx), Emre (xx)(Dk.55 Fatih x), Tuğrul (x)
AKHİSARSPOR: Halil (xx) - Göksu (xx), Furkan (xx), Mert (xx), Yusuf (xx)(Dk.90 Embiya x), Bora (xx)(Dk.89 İlke x), Semih (xx), Kemal (xx), Recep (xx), Efe (x)(Dk.64 Yavuz x), Bertuğ (xxx)(Dk.90 Oğuzcan x)
GOL: Dk. 80 Bertuğ (Akhisarspor)
SARI KARTLAR: Emre, Osman Paşa, Ercüment, Aykut Emre (Zonguldakspor) - Semih, Bora (Akhisarspor)
KIRMIZI KARTLAR: Muhammed Ali (Zonguldakspor)