Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor ve Altay taraftarları bugün oynanacak maç öncesi bir araya gelerek dostluk mesajları verdi.
Spor Toto 3. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor bugün 15.30’da kendi sahasında İzmir ekibi Altay’ı ağırlayacak. Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanacak maç öncesi Zonguldak’a gelen yaklaşık 60 kişilik Altay taraftarı, Kömürsporlu taraftarlar tarafından karşılandı. Daha sonra kent merkezinde bulunan bir restorana götürülen Altay taraftarları burada kahvaltı etkinliği ile Zonguldak Kömürsporlu taraftarlarla bir araya geldi. Birlikte sohbet eden iki kulübün taraftarları kahvaltının ardından birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Sık sık dostluk mesajlarının verildiği etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Ultras Elmas taraftar grubu lideri Miraç Balcı, Zonguldak taraftarının dostluğunu ve misafirperverliğini göstermeye çalıştıklarını belirterek, "Altay taraftarı da çok memnun kaldı. Sahada da takımlarımız dost şekilde mücadele edecek, her ne olursa olsun dostluk kazanacak" dedi.
Zonguldak Kömürspor’un amigosu Zeki Beybeyoğlu ise daha önce Zonguldak’a başka bir takımın taraftarının gelmediğini, Altay taraftarının takımının yanında olarak Zonguldak’a gelmesine çok şaşırdığını ifade ederek, "Zaman zaman her ne kadar tribünde sorunlar yaşasak da futbolun kardeşlik olduğunu göstermeye çalışıyoruz. Bu gün Altay taraftarı arkadaşlarımızı ağırladık. Biz İzmir’e gidince onlar da bizi misafir edecek inşallah" şeklinde konuştu.
Zonguldak Kömürsporlu taraftarların misafirperverliğinin kendilerini şaşırttığını ifade eden Altay taraftarı Aytaç Başçı ise, "Bizi burada çok güzel karşıladılar. Futbol sahada oynanır, sahada ve saha dışında dostluk olması gerekir. Biz de arkadaşlarımızı İzmir’de güzel bir şekilde ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.