Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Fener’de yapımı tamamlanan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binası, Gençlik Merkezi binası ve sporcu fabrikası hakkında bilgiler verdi.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasının ve Gençlik Merkezi binasının hizmet vermeye başladığını söyleyerek, sporcu fabrikasının da eksikleri tamamlanmasının ardından 1 hafta içinde hizmete gireceğini söyledi.Yüksel, ayrıca sporcu fabrikasının hizmete girmesiyle uzun yıllar, Zonguldak’ta antrenman salonu eksiği kalmayacağının altını çizdi.

‘’İdari hizmet binası ve gençlik merkezi binası hizmet vermeye başladı’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, İl Müdürlüğü binasının ve Gençlik Merkezi binasının hizmet vermeye başladığını söyleyerek, ‘’ 2 yıldır devam eden sporcu fabrikası, idari bina hizmet binası ve gençlik merkezimiz bugün itibariyle taşınmış bulunuyoruz. Bundan sonra spor camiasında arkadaşlarla en güzel hizmeti vermek için yeni tesisimizle güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Buranın yapılmasında emeği geçen tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz’’dedi.

‘’Sporcu fabrikası 1 hafta içerisinde hizmete girecek’’

Sporcu fabrikasında birkaç eksik kaldığını ifade eden Yüksel, ‘’ Sporcu fabrikası bölümünde ki antrenman salonları ile ilgili olarak birkaç eksik çalışma var onlar devam ediyor. Bir hafta içerisinde onlar da tamamlanarak yeni antrenman salonlarımızda hizmet vermeye başlayacağız’’diye konuştu.

‘’Sporcu fabrikası antrenörlere ve sporculara yakışır modern bir tesis’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, sporcu fabrikasının, sporculara ve antrenörlere yakışır modern bir tesis olduğunu söyleyerek , ‘’Zonguldak’ta antrenman tesisi olarak uzun zamandır çok büyük sıkıntılar vardı. Antrenör arkadaşlarımız, sporcular ve veliler sürekli bir şikayet içerisindeydi. Bundan sonra uzun yıllar Zonguldak’ta antrenman tesisi olarak herhangi bir sıkıntı yanşamayacağını düşünüyorum. Gençlerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize yakışır şekilde dizayn edilmiş hem modern hem de onların antrenman yapabileceği ferah bir tesis. Soyunma odaları bayan erkek duşlar bayan erkek, antrenör odaları hakem odaları her ihtiyaca cevap verecek bir tesis. Burada çok kaliteli ve başarılı sporcular yetişeceğine inanıyorum. İmkanlar çok güzel. Bu sene bizim açımızdan başarılı bir sezondu. Hem lisanslı sporcularımız açısından hem de başarılı sporcularımız açısından bu tesisimizle birlikte daha başarılar artacak’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM