Köyüsyü ve Albayrak Gümüşhane Belediyespor’a transfer oldu

Zonguldak’tan Gümüşhane’ye

 

Zonguldak’ta Teknik Gençlikspor forması giyen Eren Köyüstü ve Ömer Albayrak’ın yeni adresleri beli oldu. İki genç hentbolcu, Teknik Gençlikspor ile B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhane Belediyespor’a transfer oldu.

Zonguldak Erkekler Hentbol 2’nci Lig’de temsil eden Teknik Gençlikspor, kadrosunda ki önemli 2 oyuncusunu, B Grubu’nda mücadele ettiği rakibi Gümüşhane Belediyespor’a transfer etti.  Teknik Gençlikspor’da  yıllardır  forma giyen Eren Köyüstü ve Ömer Albayrak 2’inci Lig B grubunda 14 puanla 3’üncü sırada yer alan ve şampiyonluğun iddialı takımı Gümüşhane Belediyespor’a transfer oldu.

Gümüşhane Belediyespor Kulübü, uzun süren görüşmelerin ardından Zonguldaklı iki oyuncuyu kadrosuna kattı.  Teknik Gençlikspor daha önce kadrosunda ki sporcusu Kayra Yılmaz’ı da Beşiktaş’ın altyapısına göndermişti.

“ÖNEMLİ OLAN SPORCULARIN GELECEĞİDİR”

Teknik Gençlikspor ‘un başarılı antrenörü Kıvanç Çeküç” Sanat Teknikspor Kulübü olarak hedefimiz yetiştirdiğimiz sporcuların iyi bir yerlere gelmelerine sağlamaktır. Önemli olan ikinci ligde ya da birinci ligde mücadele etmek değil. Önemli olan sporcuların geleceğidir” dedi.

Emre Can BAYRAM