Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Kömürspor’un bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yaptığı antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Şenol Demir, eğitimci ve spor adamı Canpolat Pamay’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu ve Zonguldakspor için önemli bir isim olduğunu vurguladı.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, zor bir müsabakanın kendilerinin beklediğini söyleyerek,” Konya maçı hafta içi anlattığım gibi zor bir müsabaka. Sezon başında şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurdular. Onlarda yakalayamadılar. Onlar da bizim müsabakaya çok ciddi bakıyorlar. Onlarda yenmek için sahaya çıkacaklar. İnşallah bunu avantaja çeviririz ”dedi.

“Zonguldakspor için önemli bir isimdi”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Canpolat Pamay’ı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu söyleyerek, “İlk önce Canpolat Pamay Hocamıza Allahtan rahmet diliyorum. Çok önemli bir isimdi, Zonguldak için. Zonguldakspor için de çok faydalı biriydi. Herkesin sevdiği saygı duyduğu bir insandı. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.”

“Puan ya da Puanlarla dönmemiz gerek”

Zor bir müsabakanın kendilerini beklediğini ifade eden Demir, “Konya maçı hafta içi anlattığım gibi zor bir müsabaka. Sezon başında şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kurdular. Onlarda yakalayamadılar. Onlar da bizim müsabakaya çok ciddi bakıyorlar. Onlarda yenmek için sahaya çıkacaklar. İnşallah bunu avantaja çeviririz. Bizimde oradan puanlarla dönmemiz gerekir. Alacağımız puan ya da puanlar bizi yukarıya taşıyacaktır. Yukarıyı hedeflemek istiyorsan zaten deplasmandan da puan alacaksın. Çünkü rakip 27 puanda . Yenerse seni 30 puan yapıyor. En azından yenilmemek lazım. Temkinli olacağız. İnşallah 3 puanla döneriz ”dedi.  

“Aydeniz, çok değerli bir oyuncumuzdu”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, genç yaşta bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Burak Aydeniz’i galibiyeti armağan ettiğini ifade ederek, “Zonguldak Kömürspor altyapısında oynayan bir kaza sonucunda hayatını kaybeden sporcumuz Burak Aydeniz’i kaybetmenin hala üzüntüsünü yaşıyoruz.  Çok değerli bir oyuncumuzdu. Amedspor maçı öncesinde oyuncularımızla birlikte konuşarak, bu galibiyeti Burak için alacağımızı söylemiştik. Sözümüzü tuttuk. Mekânı Cennet olsun. Allah rahmet eylesin.”

Emre Can BAYRAM